Top5: Verkkolehden vuosikymmenen luetuimmat jutut

26.7.22

Rauhan Tervehdyksen vuosien 2012–2022 viidestä luetuimmasta verkkojutusta voi päätellä, että lukijoita kiinnostavat niin elämänkriisit kuin käytännön vinkit.


Teksti: Elsi Salovaara .

1. Sanomakelloista voi kuulla vainajan iän ja sukupuolen (36/2013)
Seurakuntamestarit valottavat, millä periaatteilla ja säännöillä kirkonkelloja soitetaan vainajien muistoksi. Kaisa Anttilan kirjoittama juttu uudelleenjulkaistiin vuonna 2016.

2. Monivuotinen perenna on haudan helppo kasvi (17/2018)
Oulun seurakuntien toimistopuutarhuri Outi Soukainen valottaa, mitä etuja perennoilla olisi ruusubegonioihin verrattuna. Haastattelu on Minna Kolistajan kirjoittama.

3. Romahduksen kautta hyväksymiseen (19/2018)
Patrick Tiainen kertoo, kuinka oppi eheytymishoitoja läpi käytyään hyväksymään homoseksuaalisuutensa. Tiaista haastatteli Antti Karvonen.

4. Kunnon pesu kerran kesässä (21/2016)
Oululaiset sisarukset Anna-Leena Takamäki ja Anne-Mari Autio kertovat, kuinka he puhdistavat vanhempiensa haudan hautakiveä. Minna Kolistajan kirjoittamassa jutussa on myös linkki Museoviraston ohjeisiin hautakiven puhdistukseen.

5. Anteeksiantaminen teki kipeää (27/2017)
Veli-Pekka Joki-Erkkilä kertoo haastattelussa, kuinka hän ja vaimonsa Minna pystyivät antamaan anteeksi tyttärensä murhaajalle. Haastattelun teki Pekka Helin.

 

Kaikki jutut löytyvät osoitteesta www.rauhantervehdys.fi joko haulla tai etsimällä Arkisto-osiosta jutun otsikon perässä oleva lehti. Kaikki verkkolehden sisältö on maksutonta. Juttuja voi myös kuunnella.

Kerro näkemyksesi verkkosivuista ja sisällöistä:
www.rauhantervehdys.fi/palaute/

 

Lue lisää aiheesta:

Ihmiset ja elämä Näkemyksiä