Vaalipostia / Aulikki Oilinki: Se löytyi

19.10.22

"Kuulun niihin ehdokkaisiin, jotka luottavat Raamatun sanaan ja joille seurakunta on tärkeä ja läheinen. Haluan evankeliumin menevän eteenpäin lähellä ja kaukana tänäkin aikana", kirjoittaa Aulikki Oilinki joka on ehdolla Oulun tuomiokirkkoseurakunnassa.


Lapsuuden kotini mallit ovat vaikuttaneet paljon valintoihini elämän aikana. Isäni piti pyhäkoulua, joten minäkin aloin pitää sitä nuoruudessani. Naimisiin menon ja lasten syntymän jälkeen löysin erilaisia ryhmiä, joissa olin mukana.

Työn, perheen ja vapaaehtoistyön yhteensovittaminen tuotti välillä vaikeuksia, nykyisin puhutaan ruuhkavuosista. Jälkeenpäin ajatellen moni asia oli suorittamista ja perhe olisi tarvinnut enemmän aikaa kuin silloin ymmärsin lasten ollessa vielä pieniä.

Tässä elämä -kampanjan myötä aloitin raamattupiirin vetämisen ja se oli hyvä päätös minun kannaltani. Vuosien saatossa piirit ovat vaihtuneet muuttojen myötä, mutta koen saaneeni niistä paljon hyvää omaan kasvuuni.

Olen tullut henkilökohtaisesti vakuuttuneeksi siitä, että meillä on elävä Jumala, joka ohjaa meitä. Hän tietää millaista tekoa me olemme, sillä Hän tuntee meidät läpikotaisin.

Kuulun niihin ehdokkaisiin, jotka luottavat Raamatun sanaan ja joille seurakunta on tärkeä ja läheinen. Haluan evankeliumin menevän eteenpäin lähellä ja kaukana tänäkin aikana.

Minua kiinnostaa, mitä ja miten seurakunnassa opetetaan, miten seurakunnan tiloja käytetään ja millaisen seurakunnan jätämme tuleville sukupolville.

AULIKKI OILINKI
Toimivat seurakuntalaiset
Oulun tuomiokirkkoseurakunta

=> Katso kaikki Oulun tuomiokirkkoseurakunnan ehdokkaat täältä

Lue lisää aiheesta:

Näkemyksiä Oulun tuomiokirkkoseurakunta