Joulun ajan kirkonmenot kuulee tai näkee kotoakin

21.12.22

Mikäli joulun aikaan ei pääse kirkkoon, Oulun ja lähikuntien sanajumalanpalveluksia ja messuja voi seurata myös kotoa radion, tietokoneen tai älylaitteen välityksellä.


Teksti: Minna Kolistaja . Kuvat: Rauhan Tervehdyksen arkisto / Elsi Salovaara .

Virtuaalikirkko lähettää suorana videolähetyksenä jouluyön messun Muhoksen kirkosta 24.12. kello 22. Lisäksi sen kautta voi katsella ja kuunnella messun Oulun tuomiokirkosta 25.12. kello 10 sekä messun Tuiran kirkosta 26.12. kello 11.

Lähetykset jäävät Virtuaalikirkkoon tallenteiksi ja niitä voi katsella myöhemminkin. Virtuaalikirkossa on katseltavissa tallenteita myös lukuisista Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksista ja joulukonserteista.

Yle Radio 1 -kanava lähettää 25.12. jouluaamun sanajumalanpalveluksen Tuiran kirkosta suorana kello 7. Ohjelma tulee kuunneltavaksi Yle Areenaan kello 8.25. Tammikuun 8. päivänä kello 11 kuullaan ortodoksinen liturgia Pyhän Kolminaisuuden katedraalista Oulusta.

Radio Dei lähettää suorana lähetyksenä messun Kiimingin kirkosta 25.12. kello 10, messun Haukiputaan kirkosta 1.1. kello 10 sekä messun Karjasillan kirkosta 8.1. kello 10.

Radio Pookista tulee 25.12. kello 10 messu Oulun tuomiokirkosta.

Oulun pääkirkoista voi kuunnella suoria nettiradiolähetyksiä osoitteessa oulunseurakunnat.fi/verkkokirkko.

Lue lisää aiheesta:

Ihmiset ja elämä Kirkko ja usko Yleinen