Mikä oli sykähdyttävin kansi vuonna 2022?

20.12.22

Rauhan Tervehdyksen kansikuvakisa on taas täällä. Kerro, mikä oli kaunein, hauskin, mielenkiintoisin tai muuten vaan paras kansikuva. Arvomme äänestäjien kesken kymmenen tuotepakettia.


Vuoden viimeisen lehden sivuilla 16-17 sekä verkkolehden Arkistosta näet vuoden 2022 kaikki 41 Rauhan Tervehdyksen kansikuvaa. Valitse oma suosikkisi ja osallistu kilpailuun 3.1.2023 kello 12 mennessä.

Äänestää voit kolmella tavalla

Kerro myös, valitsitko suosikkisi kuvauskohteen, juttuaiheen, kokonaisuuden vai pelkästään silmiä hivelevän ulkoasun perusteella. Julkaisemme palautteita voittajan julkistamisen yhteydessä vuoden ensimmäisessä numerossa.

Arvomme myös vastaajien kesken kymmenen tuotepakettia, jotka sisältävät Rauhan Tervehdyksen tuubihuivin ja heijastimen.

Lue lisää aiheesta:

Hailuodon seurakunta Haukiputaan seurakunta Karjasillan seurakunta Kiimingin seurakunta Limingan seurakunta Lumijoen seurakunta Muhoksen seurakunta Näkemyksiä Oulujoen seurakunta Oulun tuomiokirkkoseurakunta Oulunsalon seurakunta Seurakunnat Siikalatvan seurakunta Tuiran seurakunta Tyrnävän seurakunta