Muhoksella kuullaan lied-musiikkia dueton esittämänä

6.2.23

Sopraano Satu Lotvonen ja pianisti Liisa Vähäsarja esittävät Sibeliuksen sekä muun muassa Merikannon, Kilpisen ja Schumannin sävellyksiä sunnuntaina 12. helmikuuta.


Muhoksen seurakuntatalossa sunnuntaina 12. helmikuuta kello 18 järjestettävässä Timantti hangella -konsertissa kuullaan suomalaista ja saksalaista liedmusiikkia.

Sopraano Satu Lotvonen ja pianisti Liisa Vähäsarja esittävät Sibeliuksen sekä muun muassa Merikannon, Kilpisen ja Schumannin sävellyksiä.

Satu Lotvonen valmistui laulunopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta vuonna 2018. Hän opettaa yksinlaulua Oulujoki-opistossa ja Oulujärven kansalaisopistossa.

Hän on esiintynyt solistina Oulun konservatorion oopperastudion Mozart- ja Puccini-produktioissa sekä Jukka Linkolan Abrahamin pidot -oopperassa.

Liisa Vähäsarja valmistui diplomipianistiksi Sibelius-Akatemiasta 1979. Hän on konsertoinut niin omin resitaaliohjelmin kuin eri kamarimusiikkikokoonpanojen kanssa sekä järjestänyt paljon konsertteja pitkän uransa aikana.

Viranhaltijana Tampereen konservatoriossa, Keski-Suomen konservatoriossa ja Kainuun musiikkiopistossa toiminut Vähäsarja teki kirkkomuusikon tutkinnon Oulun ammattikorkeakoulussa vuonna 2012 ja hän on hoitanut kanttorin virkaa Ristijärven ja Hyrynsalmen seurakunnissa.

Lotvonen ja Vähäsarja perustivat laulu-pianoduon keväällä 2022.

Lue lisää aiheesta:

Muhoksen seurakunta Seurakunnat