Suviseuroille Kauhavalla osallistui runsaat 86 000 seuravierasta 

2.7.23

Suviseurojen vierasmäärä yllätti järjestäjät. Ohjelmaa oli kaikenikäisille ja seurakentällä viihdyttiinkin pitkälle iltaan saakka.


Tule, katso, kuuntele – näin kutsua jaettiin Suviseuroihin Kauhavalle. Kutsu saavutti hyvin ja laskennan mukaan seuravieraita oli lauantai-iltana seura-alueella runsaat 86 000 ja se yllätti järjestäjäorganisaation positiivisesti. Samana iltana ehtoolliselle osallistui 23 600 henkilöä.

Nuorille järjestetty vuorovaikutteinen puheenvuoro kokosi 4000 ihmistä vetävän seurateltan täyteen ja siihen osallistuttiin myös teltan ulkopuolella seurakentällä.  Nuoria Suviseuroihin kokoontui jälleen huomattavan paljon.

Liikennetoimikunnan mukaan majoitusalueet täytettiin sujuvasti. Jonottaa ei juurikaan tarvinnut. Majoitusalueet ovat riittäneet hyvin ja tilaa jäi vielä käyttämättäkin. Kauhava on hyvin liikenneyhteyksien varrella ja seuravieraita saapui runsaasti myös junalla. Kuljetuksia rautatieaseman ja seurakentän välillä lisättiin.

Lauantai-iltana majoituskalustoa seurakentällä oli noin 7000 asuntovaunua, 2500 asuntoautoa, 8300 telttaa ja yli sata asuntolinja-autoa. Autoja majoitusalueella oli noin  15 000. Riippumatoissa yöpyjiä oli runsaat 160.

Päiväkävijöitä on ollut runsaasti, mutta pysäköintialueet ovat riittäneet. Polkupyörillekin on ollut oma parkkialue. Sunnuntai-iltapäivään asti on vältytty liikennevahingoilta. Seuravieraat ovat noudattaneet opasteita ja liikenteenohjausta hyvin.

Suviseurojen tunnuslause on  “Sinun sanasi on valo minun matkallani” on johdattanut Suviseurojen puheita ja puheenvuoroja. Suviseurat päättyvät päätössanoihin maanantaina.  Materiaalit ja tallenteet löytyvät seurojen jälkeen verkkosivujen suviseurat.fi kautta.

Kesäseuraradio jatkaa toimintaansa 7. elokuuta saakka.

=> Anna palautetta aiheesta

Muuta aiheeseen liittyvää:

Kauhavan lentokenttä täyttyi Suviseurojen ohjelmasta

Lue lisää aiheesta:

Ihmiset ja elämä Kirkko ja usko