Harriet Urponen ei vielä paljasta jaossa olevien ämpärien tekstiä. Kuva: Ulla Keski-Filppula

Karjasillan kirkkoherraehdokkaat tentattavina vaalipaneelissa

18.9.23

Petri Satomaa, Jaakko Tuisku ja Miia Seppänen vastaavat kysymyksiin vaalipaneelissa, joka järjestetään tiistaina 26. syyskuuta kello 18 OSAO:n konserttisalissa (Kotkantie 1). Yleisölle on jaossa ämpäreitä.


Karjasillan seurakunnan kirkkoherranvaali käydään lokakuussa. Juuri ennen ennakkoäänestyksen alkua kirkkoherraehdokkaita on mahdollisuus kuulla ja tavata vaalipaneelissa, joka järjestetään tiistaina 26. syyskuuta kello 18 OSAO:n konserttisalissa (Kotkantie 1).

Vaalipaneelissa seurakuntalaiset pääsevät kuuntelemaan ehdokkaiden näkemyksiä muun muassa seurakunnan johtamisesta ja tulevaisuudesta sekä kiinnostavista ajankohtaisista asioista.

Ehdolla vaalissa ovat Oulunsalon kirkkoherra Petri Satomaa, Haukiputaan kirkkoherra Jaakko Tuisku ja Suomen Punaisen Ristin Oulun piirin toiminnanjohtaja Miia Seppänen.

Vaalipaneelin juontavat Kalevan pääkirjoitustoimittaja Pekka Mikkola ja Oulun seurakuntayhtymän viestintäjohtaja Harriet Urponen. Keskustelun lomassa kuullaan Cantio Laudis -kuoron kvartettia.

Kysymyksiä vaalipaneelissa esitettäväksi voi ehdottaa verkossa.

 

Kysymyksiä vaalipaneelissa esitettäväksi voi ehdottaa verkossa: linkki lomakkeelle on sivulla www.oulunseurakunnat.fi/vaalipaneeli. Kysymyksiä voi jättää 20. syyskuuta saakka.

Houkuttimena ilmaiset ämpärit sadalle ensimmäiselle

Sata ensimmäistä vaalipaneeliin saapuvaa saa ilmaisen ämpärin.

– Mietimme, mikä olisi kirkkoherraehdokkaiden itsensä lisäksi sellainen houkutin, joka vetäisi väkeä. Nyt jaamme ämpäreitä mukavalla painatuksella, viestintäjohtaja Harriet Urponen kertoo.

Jaamme ämpäreitä mukavalla painatuksella.

 

Kirkkoherranvaalit käytiin Karjasillalla viimeksi 23 vuotta sitten.

– Saimme silloin erinomaisen kirkkoherran, Juhani Lavangon, joka nyt jää eläkkeelle. Tuolloin äänestysprosentti oli vain 4,9 ja ja ääniä annettiin yhteensä 1107. Nyt tavoittelemme rohkeasti kaikkien aikojen parasta äänestystulosta Oulun seurakunnissa, Urponen hehkuttaa.

  • Karjasillan seurakunnan kirkkoherranvaali käydään sunnuntaina 8.10. Ennakkoäänestysaika on 2.–6. lokakuuta.

Lue muita aiheeseen liittyviä juttuja:

Kirkkoherraehdokkaita tentattiin nuotion ääressä

Lue lisää aiheesta:

Karjasillan seurakunta Seurakunnat