Kaikille avoin konsertti äideille Pateniemenrannan Ankkurissa

Äitienpäivän aattona pidettävä konsertti antaa mahdollisuuden nauttia musiikista, tuntea arvostusta ja rakkautta sekä viettää laatuaikaa läheisten kanssa.

Tiina Pitkänen ja Pirjo Kangas ovat tehneet yhteistyötä useiden konserttien järjestämisessä.

Kevään lähestyessä lastenohjaaja Pirjo Kangas alkoi pohtia, voisiko Pateniemenrannan seurakuntakoti Ankkurissa järjestää konsertin Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Keräyksen kohteena ovat tänä vuonna nuoret ja heidän hyvinvointinsa.

– Ajatus äitienpäiväkonsertista oli luonteva, sillä mitäpä me äidit emme tekisi lastemme ja nuorten hyväksi.

Solistiksi äitienpäivän aattona pidettävään konserttiin Pirjo Kangas pyysi Tiina Pitkäsen, joka on aiemminkin kuultu Tuiran seurakunnan konserteissa ja muun muassa Iskelmämessussa.

Konsertti antaa mahdollisuuden nauttia musiikista, tuntea arvostusta ja rakkautta sekä viettää laatuaikaa läheisten kanssa. Konsertti voi myös antaa mahdollisuuden hetkeen irrottautua arjen kiireistä.

– Äitienpäiväkonsertissa kuullaan lauluja, jotka kunnioittavat äitejä ja heidän merkitystään perheessä ja yhteiskunnassa, Pitkänen kuvaa.

– Olemme pyrkineet valitsemaan koskettavia ja tunnelmallisia kappaleita. Musiikin toivomme herättävän tunteita ja muistoja.

Tiina Pitkästä säestää pianolla Pekka Virtanen. Konsertin juontaa Pirjo Kangas.

  • Äitienpäiväkonsertti lauantaina 11.5. klo 14 Pateniemen seurakuntakoti Ankkurissa, Pateniemenranta 3. Vapaa pääsy. Ohjelmalehtinen ja äitienpäiväkahvit yhteensä 10 euroa. Tuotto Yhteisvastuukeräykselle.

Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää