Bless my Oulu kutsuu kaupunkilaisia Rotuaarille

Kaikille avoin Bless my Oulu -tapahtuma tuo Rotuaarin aukiolle musiikkipitoista ohjelmaa 16. kesäkuuta.

Tapahtuman pääesiintyjänä on Maksetut Viulut.

Kristillisten tahojen yhteistyöverkoston yhdessä järjestämän Bless my Oulu -tapahtuma toteutetaan sunnuntaina 16. kesäkuuta kello alkaen 17 Rotuaarin aukiolla Oulussa. Teemana on tänä kesänä Löytöretki elämään.

Pääesiintyjänä on Maksetut Viulut. Tämä viisihenkinen folk pop -yhtye tunnetaan omaleimaisesta soinnistaan ja pitelemättömästä lavaenergiastaan. Yhtyeen jäsenet ovat ennakkoluulottomia hengellisten klassikoiden tulkitsijoita ja taitavia laulunkirjoittajia.

Lisäksi lavalla nähdään musisoimassa myös paikallinen lauluryhmä Baraka, joka on hyvä esimerkki tämän päivän seurakuntien keskuudessa elävästä monikulttuurisuudesta.

Tapahtuman taustalla toimii laaja yhteistyöverkosto eri kirkkokunnista ja herätysliikkeistä. Toimijoilla on yhteinen visio kristittyjen yhteydestä ja sen vaikutuksesta kotiseudulle ja sen ihmisille.

– Haluamme tuoda hengellisen tapahtuman keskelle kaupunkia ja mahdollistaa yhteisöllisen kokemuksen kaikkien osallistujien kesken, toteaa pastori Pasi Markkanen Oulun Helluntaiseurakunnasta.

Bless my Oulu -verkosto on toiminut vuodesta 2020 lähtien. Tapahtuma ja toimintamalli rohkaisee mukaan kaikkia, jotka haluavat kokea kristittyjen yhteyttä ja pyytää siunausta Oululle, oululaisille ja koko alueelle.

Bless my Oulu -toimintaa koordinoi Oulun Karhuemot ry. Yhteistyökumppaneita ovat Kellonkartanon Ystävät ry, Missionmen – Suomen Liikemiesten Lähetysliitto, Oulun Helluntaiseurakunta, Oulun Lähetysseurakunta, Lähetysyhdistys Rauhan Sana ry, Uusheräys ry, Oulun Vapaaseurakunta, Pohjois-Pohjanmaan Ev.lut. Kansanlähetys ry, Suomen Raamattuopisto ja YWAM Oulu.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää