Hannu Liljamo haluaa toimia putaalaisten hyväksi

Haukiputaan seurakunnassa toimiva vapaaehtoisten miesten ryhmä auttaa paikallisia monella tapaa. Hannu Liljamo on yksi ryhmäläisistä.

hannu liljamo

Haukiputaan seurakunnassa on jo pitkään toiminut vapaaehtoistyötä tekevien eläkeikäisten miesten ryhmä.

Miehet ovat auttaneet lähimmäisiä kotona niin sanottuna Senioriapuna monenlaisia nikkarointitöitä tehden. He ovat myös hakeneet ylijäämäruokaa kaupoista seurakunnassa jaettavaksi. Kesäisin miehet ovat olleet rakentamassa nuoria työllistävää Tapulikahvilaa.

Hannu Liljamo on yksi ryhmäläisistä.

– Saamme vapaasti ideoida tehtäviä. Yhdessä seurakunnan väen kanssa suunnittelemme lopulta sitten mitä teemme, kertoo Liljamo.

– Haukiputaan seurakunta tukee hienosti ryhmän toimintaa. Aina kun kokoonnumme, meille on seurakunnasta tarjolla välipalaa keskustelujen ja töiden lomassa, kiittää Liljamo.

Viime aikoina vapaaehtoiset ovat tehneet kunnostustöitä seurakuntakeskuksen pihapiirissä.

– Toissa kesänä kunnostimme leikkikentän. Itse asiassa jouduimme vielä kunnostuksen jälkeen korjaamaan leikkikenttää ilkivallan takia. Tämän jälkeen saatiin kameravalvonta seurakuntakeskuksen alueelle.

Suunnitteilla on korjata Kellon seurakuntakodin leikkikenttää tämän syksyn aikana.

– Koen työmme merkittäväksi vapaaehtoistyöksi. On hienoa auttaa apua tarvitsevia lähimmäisiä. Samalla saamme yhdessä olosta voimia tulevaan.

– Vapaaehtoistyön ohessa voimme myös keskustellen parantaa maailmaa. Parantamista maailmassa kyllä riittää, Liljamo sanoo.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää