Juha Kylmänen huusi pääsiäismunan itselleen

– On kivempi osallistua Yhteisvastuukeräykseen tämmöisen tapahtuman kautta, kuin lippaaseen rahaa laittamalla, munan uusi omistaja totesi.

Himmelimestari, tekniikan tohtori Kari Kiskon valama ja vapaaehtoisten koristelema 3,8-kiloinen pääsiäismuna huutokaupattiin pääsiäislauantaina Kirkko Oulussa -Facebook-sivulla. Hinta nousi 210 euroon.

Korkeimman huudon jätti tyrnäväläinen Juha Kylmänen.

– Näin uutisen tästä pääsiäismunasta jossain verkkolehdessä. Ajattelin heti, että tuohon huutokauppaan pitää osallistua. On kivempi osallistua Yhteisvastuukeräykseen tämmöisen tapahtuman kautta, kuin lippaaseen rahaa laittamalla.

Suklaamunat kuuluvat Kylmäsen pääsiäiseen.

– Minulla on tapana hauskuuttaa naapurustoa ja piilottaa pääsiäismunia pihamaalle. Niitä sitten porukalla etsitään.

Kylmänen ehti mukaan huutokauppaan viime metreillä.

– Oltiin naapurissa pääsiäiskokkoa sytyttelemässä. Yhtäkkiä joku hoksautti, että eikös se ollut se huutokauppa tänä iltana. Siitä tuli kiire huutamaan.

Hankintansa Kylmänen nouti pääsiäisaamun messun päätyttyä tuomiokirkosta.

– Kohtaaminen oli hauska ja lämmin, oli mukava tavata livenä huutokaupassa korkeimman tarjouksen antanut Juha. Kiitos hänelle huudosta hyvän asian puolesta ja kiitos kaikille osallistujille! Katsotaan, josko ensi vuonnakin on jotain huudettavaa, arvelee tuomiorovasti Satu Saarinen.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää