2345 äänesti ennakkoon Karjasillan uutta kirkkoherraa

Äänioikeuttaan käytti ennakkoon 9,5 prosenttia äänioikeutetuista. Varsinaisena vaalipäivänä sunnuntaina 8. lokakuuta voi äänestää Karjasillan kirkossa.

|

Karjasillan kirkkoherranvaalin ennakkoäänestys sai yhteensä 2345 henkilöä vaaliuurnille. Jäljellä on vielä varsinainen vaalipäivä, joka on sunnuntaina 8.10. Tuolloin voi äänestää Karjasillan kirkossa (Nokelantie 39) kello 11–20. Kirkossa on messu sunnuntaina 8.10. kello 10, johon seurakuntalaisia kutsutaan mukaan.

Päiväkohtaisesti ääniä annettiin niin, että maanantaina äänesti 446, tiistaina 325, keskiviikkona 771, torstaina 574 ja perjantaina 229. Karjasillan seurakunnassa on lähes 25 000 äänioikeutettua. (24694 / 31.8.2023)

Ehdolla Karjasillan seurakunnan kirkkoherraksi ovat Oulunsalon seurakunnan kirkkoherra Petri Satomaa, Haukiputaan seurakunnan kirkkoherra Jaakko Tuisku ja Suomen Punaisen Ristin Oulun piirin toiminnanjohtaja Miia Seppänen.

Seurakunta äänestää heistä itselleen kirkkoherran suoralla kansanvaalilla. Vaalin tuloksesta tiedotetaan sunnuntai-iltana ääntenlaskun jälkeen.

Karjasillan kirkko. Kuva: Harriet Urponen


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää