Karjasillan seurakunnan tilojen käytöstä keskustellaan Maikkulassa

Tiistai-iltana 22. maaliskuuta Maikkulan kappelissa kuullaan ja keskustellaan lisää toiveista seurakunnan tilojen käyttöön.

|

Tammikuussa haettiin nettikyselyssä ideoita siihen, miten Karjasillan seurakunnan tiloja – Kastellin kirkkoa ja pappilaa, Maikkulan kappelia sekä Pyhän Andreaan ja Karjasillan kirkkoja – voisi hyödyntää monipuolisemmin.

Kyselyllä haluttiin saada näkemyksiä muun muassa siitä, millaista toimintaa seurakunnalta toivotaan Maikkulan ja Oulunsuun alueille, miten Kastellin kirkkoa ja Pyhän Andreaan kirkkoa Kaakkurissa voisi kehittää monikäyttöisemmäksi, millaista musiikkitoimintaa tulisi järjestää ja millainen vapaaehtoistoiminta ihmisiä kiinnostaa.

Seuraavaksi vuorossa on Karjasillan seurakunnan tilatarveselvityksen yleisötilaisuus, joka pidetään tiistaina 22. maaliskuuta kello 18 Maikkulan kappelissa. Tilaisuudessa pääsee kuulemaan verkkokyselyn tuloksia ja voi esittää myös omia näkemyksiä ja kysymyksiä aiheista. Kahvitarjoilu alkaa kello 17.30.


Jaa sivu eteenpäin

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää