Kiimingin seurakunta kysyy näkemyksiä tilojen käytöstä

Tiloja niin Jäälissä, Kiimingissä, Ylikiimingissä kuin Yli-Iissäkin halutaan hyödyntää yhä tehokkaammin. Oma näkemyksensä on mahdollista kertoa auki olevassa verkkokyselyssä sekä 21. marraskuuta Kiimingissä järjestettävässä tilaisuudessa.

Syksyinen kuva, jossa näkyy nosturi hajottamassa purettavaa taloa.

Seurakuntalaisille suunnatuissa kyselyssä ja kuulemistilaisuudessa haetaan ideoita siihen, miten Kiimingin seurakunnan tiloja – Jäälin kappeli, Kiimingin kirkko, Kiimingin seurakuntakeskus, Vanha koulu, kirkkopirtti, Yli-Iin kirkko, Yli-Iihin valmistuva uusi seurakuntakoti, Ylikiimingin kirkko ja Ylikiimingin seurakuntatalo – voisi hyödyntää monipuolisemmin.

Kyselyssä ja kuulemistilaisuudessa haetaan näkemyksiä muun muassa siitä, millaista toimintaa seurakunnalta toivotaan, miten kirkkoja voisi kehittää monikäyttöisemmäksi, millaista musiikkitoimintaa tulisi järjestää sekä millainen vapaaehtoistoiminta kiinnostaa.

Nettikyselyssä on auki 14.11.–14.12. Sen kautta voi antaa omia ideoita ja arvioida muiden tekemiä ehdotuksia, joko omalla nimellä tai nimimerkillä. Aktiivisin keskusteluun osallistuja ja parhaaksi äänestetyn idean keksijä palkitaan.

Linkki kyselyyn löytyy nettiosoitteesta oulunseurakunnat.fi/tilakysely ja siihen pääsee myös älypuhelimella oheisella QR-koodilla.

Kiimingin seurakuntakeskuksen seurakuntasalissa pidetään seurakuntalaisten kuulemis- ja keskustelutilaisuus tiistaina 21. marraskuuta kello 18.

Tilaisuudessa voi kertoa toiveita ja näkemyksiä Kiimingin seurakunnan tiloista, tilojen käytöstä ja tilojen käytön kehittämisestä. Kahvitarjoilu alkaa kello 17.30.

Kyselyn ja kuulemistilaisuuden taustalla on Kiimingin seurakunnan tilatarveselvitys.

– Yksi selvityksen tärkeimmistä tavoitteista on löytää kiinteistöille lisää yhteiskäyttöä, sanoo Oulun seurakuntien kiinteistöjohtaja Pekka Syrjäpalo.

– Esimerkiksi kirkkosaleihin mahtuisi runsaasti lisää toimintaa ja tapahtumia.


Jaa sivu eteenpäin

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää