Kirkon keskusteluapu päivystää koko kesän

Kirkon keskusteluapu on tänäkin vuonna tavoitettavissa koko kesän. Voit soittaa, chatata sekä kirjoittaa nettipäivystäjille taikka lähettää perinteisen kirjeen.

Kirkon keskusteluapu on tänäkin vuonna tavoitettavissa koko kesän. Voit soittaa, chatata, kirjoittaa nettipäivystäjille tai laittaa kirjeen tulemaan. 

Kirkon keskusteluapuun voi ottaa yhteyttä, kun jokin asia painaa mieltä. Viime aikoina yleisimpiä keskustelunaiheita ovat olleet ihmissuhteet, hyvinvointi ja arjen tilanne. 

Palveleva puhelin (0400 221 180) päivystää joka ilta kello 18−24.

Palveleva chat päivystää juhannukseen saakka maanantaista perjantaihin kello 12−20 ja juhannuksesta alkaen heinäkuun loppuun kello 16−20.  Palvelevaan chatiin pääsee nettiosoitteesta https://evl.fi/kirkonkeskusteluapu

Palvelevaan nettiin voi kirjoitella ihan milloin haluaa. Nettikirjeen voi kirjoittaa osoitteessa https://evl.fi/kirkonkeskusteluapu

Palveleva kirje menee perille osoitteella Palveleva kirje, PL 210, 00131 Helsinki. Jos haluat vastauksen, liitä mukaan nimi- ja osoitetietosi.

Päivystäjät ovat kirkon koulutettuja vapaaehtoisia tai työntekijöitä eri puolilla Suomea. Keskustelut ovat aina luottamuksellisia ja nimettömiä. 

Yhteystiedot eri palveluihin löytyvät kootusti myös netistä: www.kirkonkeskusteluapu.fi

Keskusteluapua tarjoavat myös monet järjestöt – niistä kooste alla olevassa jutussa. Kesän päivystysajat kannattaa tarkistaa kunkin tahon nettisivuilta tai sosiaalisen median kanavista.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää