Haukiputaalla ja Kiimingissä kuullaan klassiset konsertit Yhteisvastuun aloituspäivänä

Sunnuntaina 4. helmikuuta on tarjolla tunnelmalliset konsertit niin Haukiputaalla kuin Kiimingissä. Molempien konserttien tuotto menee Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Kiimingin seurakuntakeskuksessa lavalle nousee sunnuntaina 4. helmikuuta kello 14 sellistipariskunta Heikki Takkula ja Sofie Spanget.

Kahvitus alkaa jo kello 13.30. Käsiohjelma ja kahvitarjoilu 10 euroa Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Kiimingissä kasvanut Heikki Takkula pitää kotiseudullaan ensimmäistä kertaa yhteiskonserttia vaimonsa kanssa. Konsertin ohjelmisto koostuu tutuista melodioista sekä sellon mestareiden varhaisteoksista.

Markku Korhonen. Kuva: Anna Jauhola

Valoa kohti – Kynttilänpäivän konsertti avaa puolestaan Yhteisvastuukeräyksen musiikillisesti Haukiputaalla sunnuntaina 4. helmikuuta kello 15.

Haukiputaan seurakuntakeskuksessa pidettävässä konsertissa esiintyvät oululaisille tutut muusikot klarinetisti Markku Korhonen, pasunisti Erkki Hirsimäki ja pianisti Mikko Heininen.

Markku Korhonen ja Erkki Hirsimäki ovat tehneet pitkän uran Oulu Sinfoniassa ja Mikko Heininen toimi lähes 20 vuotta pianomusiikin lehtorina Oulun Ammattikorkeakoulussa. Konsertin ohjelmassa on mm. J. Brahmsin, F. Lisztin ja R. Schumannin musiikkia.

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelmalehtinen maksaa 10/5 euroa. Ohjelmatulot menevät kokonaisuudessaan juuri konserttipäivänä alkavan tämän vuoden Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Konsertin kesto on noin tunti.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää