Laulaja Virpi Kätkä kuuntelee Raamattua

− Minulle Raamattu on ollut vaikea kirja enkä ole sitä siksi aiemmin lukenut. Nyt saan ahaa-elämyksiä joka päivä. Tutkimusmatkani Raamattuun on ollut mielenkiintoinen, Kätkä kertoo.

Laulaja Virpi Kätkä lukeutuu Raamattu kannesta kanteen -opetuksien aktiivisiin kuuntelijoihin.

Kätkä löysi sovelluksen ystävänsä kehotuksesta ja on kuunnellut raamatunopetuksia nyt parin vuoden ajan. Hän kertoo etsineensä pitkään merkitystä elämäänsä meedioilta, enkelikirjoista ja new agesta, mutta seurauksena oli vain tyhjä olo.

Vastaus löytyi lopulta Raamatun äärellä.

− Minulle Raamattu on ollut vaikea kirja enkä ole sitä siksi aiemmin lukenut. Nyt saan ahaa-elämyksiä joka päivä. Tutkimusmatkani Raamattuun on ollut mielenkiintoinen.

– Raamattu kannesta kanteen -sovellus on mukana jokapäiväisessä elämässäni. Kuuntelen sitä lenkkeillessä ja autoa ajaessa.

Laulaja, räppäri ja ex-vanki videokampanjassa

Virpi Kätkä opiskelee tällä hetkellä teologiaa avoimessa yliopistossa ja suunnittelee pyrkivänsä varsinaiseksi opiskelijaksi teologiseen tiedekuntaan. Papin työkään ei ole poissuljettu vaihtoehto tulevaisuudessa.

Kätkä on mukana Medialähetys Sanansaattajien uudistetun Raamattu kannesta kanteen -sovelluksen videokampanjassa, jossa hän omalla esimerkillään haluaa rohkaista muitakin Raamatun äärelle.

Sovelluksen tarjoamien raamatunopetusten merkityksestä oman elämänsä käännekohdissa kertovat myös entinen elinkautisvanki Lauri Johansson sekä räppäri Daniel ”Dani” Karjalainen.

Maksuton sovellus uudistettiin hiljattain

Edellinen vuodelta 2015 oleva sovellus on hiljattain uudistettu vastaamaan tämän päivän tarpeita.

Sansan viestintäjohtajan Mervi Viuhkon mukaan Raamattu kannesta kanteen -älypuhelinsovellus tarjoaa nykyaikaisen tavan opiskella Raamattua.

– Sovellus sisältää 1434 raamatunopetusta, ja niissä käydään koko Raamattu läpi. Nyt julkaistu, täysin uudistettu sovellus sisältää lisäksi paljon uusia, käyttäjien toivomia ominaisuuksia.

Sovelluksessa voi muun muassa seurata kuuntelun edistymistä Raamatun läpi, tallentaa omia kuuntelutietoja ja kelata tai nopeuttaa kuuntelua. Lisäksi sovelluksen kautta voi lukea ajankohtaisia uutisia medialähetystyöstä.

Raamattu kannesta kanteen myös radiossa

Raamattu kannesta kanteen -opetuksista on tehty myös ohjelmasarja, joka on kuulunut radiossa maaliskuusta 1997 alkaen.

Nykyisin ohjelma on kuultavissa Radio Deissä ja Järviradiossa viitenä päivänä viikossa. Se tavoittaa radiossa yhteensä noin 150 000 kuuntelijaa viikoittain.

Sovelluksen ja raamatunopetussarjan tuottaja Medialähetys Sanansaattajat on Suomen ev.lut. kirkon lähetysjärjestö.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää