Limingassa voi muistaa äitiä laulutervehdyksellä

Limingassa asuvalle äidille tai isoäidille voi tilata laulutervehdyksen. Sen vievät perille seurakunnassa toimivat Ystävärenkaan vapaaehtoiset.

Limingassa toteutetaan äitienpäivän alla mukavia huomioimisia: äidille tai isoäidille luo voi tilata laulutervehdyksen keskiviikkoon 8. toukokuuta. Noin 15 minuutin mittaisen laulutervehdyskäynnin toteuttaa Ystävärengas eli joukko vapaaehtoisia seurakuntalaisia.

– Ystävärengas aloitti ystäväpalvelutyyppisellä toiminnalla, mutta matkan varrella toiminta on muotoutunut laulutervehdyksiksi, kertoo diakoniatyöntekijä Heini Karhumaa.

–  Ystävärengas on käynyt laulamassa tai laulattamassa muun muassa palvelutaloissa, vuodeosastolla ja seurakunnan kerhoissa. Tämän vuoden alusta laajensimme toimintaa niin, että meitä voi pyytää myös kotiin laulamaan.

 

Laulukierroksen tuotto ohjataan Yhteisvastuukeräykselle

 

Äitienpäiväkierroksen Ystävärengas toteuttaa nyt ensimmäistä kertaa.

– Yksi laulajista muisteli jonkun kuoron toteuttaneen korona-aikaan äitienpäivätervehdyksiä, ja siitä tämä ajatus lähti.

– Äitienpäivätervehdyksen kestoksi on ajateltu noin 15 minuuttia. Tervehdyksen saajalle esitetään muutama laulu. Esitettäviä kappaleita voi toivoa. Ellei erityisiä toiveita ole, lauluryhmällä itsellään on ehdottaa muutamia äitienpäivään sopivia lauluja.

Laulutervehdyksen voi ottaa vastaan ulko-ovella tai terassilla tai sisällä asunnossa, jos laulutervehdyksen vastaanottaja niin haluaa.

Laulutervehdyksellä ei ole kiinteää hintaa, maksu on vapaaehtoinen. Sen voi hoitaa käteisellä tai MobilePaylla (25796) tai verkossa (www.yhteisvastuu.fi/liminka). Tuotto ohjataan tämänvuotiseen Yhteisvastuukeräykseen.

Lisää laulajia mahtuu mukaan

Ystävärenkaassa on mukana tällä hetkellä seitsemän laulajaa ja lisää mahtuu mukaan. Seuraava kokoontuminen on torstaina 16. toukokuuta kello 14 Limingan seurakuntatalolla.

Äänenavausvirren jälkeen Ystävärengas lähtee kierrokselle. Tervehdyskäynnin voi varata Heini Karhumaalta.

– Muulloin kuin nyt äitienpäivän merkeissä Ystävärengas tekee koteihin noin puoli tuntia kestäviä käyntejä, joissa jutustellaan ja laulellaan yhdessä.

  • Laulutervehdyksen Limingassa asuvalle äidille tai isoäidille voi varata 6.5. mennessä Heini Karhumaalta: 044 7521 226 tai heini.karhumaa@evl.fi

Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää