Kirkkoherraehdokkaita tentattiin nuotion ääressä

Lämsänjärven rannalla grillattiin makkaraa ja tentattiin Karjasillan seurakunnan kirkkoherranvaalin ehdokkaita. Seuraavaksi ehdokkaita kuullaan vaalipaneelissa 26. syyskuuta.

||||||

Karjasillan kirkkoherranvaalien ehdokkaiden Petri Satomaan, Miia Seppäsen ja Jaakko Tuiskun valitsemia kappaleita laulettiin viime viikolla Leirinuotiolla-illassa Lämsänjärven rannalla. Viitisenkymmentä osallistujaa pääsi myös kyselemään ja juttelemaan ehdokkaiden kanssa. Ehdokkaita haastatteli Oulun seurakuntien viestintäjohtaja Harriet Urponen.

Lisää tenttausta on luvassa tiistaina 26.9. kello 18 OSAO:n konserttisalissa (Kotkantie 1) pidettävässä vaalipaneelissa. Siellä sata ensimmäistä saa muistoksi myös ämpärin.

GALLUP: Kysyimme kävijöiltä, miten tulevat kirkkoherravaalit ovat näkyneet heille.

Eero Seppänen

Kirkkoherranvaalit on näkyneet kyllä hyvin. Postilaatikkoonkin jaettiin kirje, jossa oli monta sivua tietoa ehdokkaista ja vaaleista. Ja Rauhan Tervehdyksestä luin ehdokkaiden esittelyaukeaman. Tällainen epämuodollinen tapahtuma on paikallaan, tämä kokoaa ihmisiä yhteen ja täällä saa vaihtaa ajatuksia vapaammassa ympäristössä.

Laura Kestilän kanssa kuvassa ovat myös Ilo, Iisa ja Unto.

Laura Kestilä

Olen ollut riparista asti töissä Karjasillan seurakunnassa isosena ja kerho-ohjaajana, joten pitihän se tulla katsomaan, kuka heistä olisi tuleva pomo. Tykkään ehdottomasti tällaisista tapahtumista. Tämä on matalan kynnyksen paikka, jonne on helppo tulla vaikka ihan ohikulkijana. Laulut ovat huipputeema. Opiskelen itse kirkollista nuorisotyötä, joten kappaleet ovat minulle tuttuja.

Vuokko Leinonen

Vaalit ovat tiedossa ja vaalikirjekin on löytänyt kotiin. Olin vapaaehtoisena elokuun lopussa Kaukovainion soppatykkitapahtumassa, jossa ehdokkaat olivat mukana. Pääsin silloin jututtamaan ehdokkaita. Tällaiset ulkotapahtumat ovat kivoja, ja hyvä että tänäänkin ilma suosi. Tämä Lämsänjärvi on niin hieno paikka, että tätä kannattaa hyödyntää.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää