Limingan seurakunta lisää perhetyötä

Uusi perhetyöntekijä vahvistaa lapsirikkaan kunnan työtä perheiden hyväksi.

Limingan kirkkovaltuusto päätti tällä viikolla perustaa seurakuntaan perhetyöntekijän viran.

Limingan seurakunnan perhetyön yhtenä tavoitteena on tukea vanhemmuutta ja parisuhdetta sekä vahvistaa kotien kristillistä kasvatusta.

Perheiden hyvinvoinnin vahvistaminen on yksi Limingan seurakunnan painopisteistä ja siksi myös perhetyöhön on haluttu lisätä resursseja.

Uusi työntekijä koordinoi seurakunnassa tehtävää perhetyötä, sillä eri elämänvaiheessa olevia perheitä kohtaavat niin diakonia- kuin nuorisotyöntekijät ja myös papit kirkollisissa toimituksissa, kuten kasteissa.

Kuten monessa seurakunnassa myös Limingassa päiväkerholaisten määrä on laskenut viime vuosina. Perheiden kiinnostus onkin suuntautunut enemmän iltaryhmiin ja -kerhoihin. Limingassa perheille halutaan suunnata toimintaa myös viikonloppuihin ja loma-aikoihin.

Seurakunnissa perhetyötä tehdään yhdessä perheiden kanssa.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää