Maailma kylässä -festivaalilla puhutaan muutosvoimasta

Maailma kylässä -festivaali järjestetään 27.–28. toukokuuta Helsingissä, mutta sen mielenkiintoisia puheohjelmia voi seurata netin välityksellä muuallakin Suomessa.

Ohjelmalavalla puhutaan muun muassa siitä, miten ilmastokriisin torjuminen parantaa ruokaturvaa, miten aktivistit saavat aikaan muutosta yhteiskunnan epäkohtiin, kuka käyttää tulevaisuusvaltaa ja miten saavutetaan hyvä elämä ilman talouskasvua.

Yksi puhelavan ohjelmista on ”Uskonto muutosvoimana”. Sunnuntaina 28. toukokuuta kello 11.35 puhelavalle nousevat muslimi, aktivisti ja taiteilija Nahla Hewidy sekä hindu ja muusikko Timo Ilves. He keskustelevat uskonnoistaan ja uskontolukutaidosta sekä uskontojen myönteisestä muutosvoimasta turvallisen ja kestävän maailman rakentamisessa.

Keskustelun voi seurata verkossa osoitteessa https://maailmakylassa.fi/ohjelma/uskonto-muutosvoimana/

Festivaalien aikana puhelavalla pidettävä ohjelma striimataan maailmakylassa.fi-verkkosivuille suorana festivaalin aikana. Kaikkien puheohjelmien aikataulut löytyvät täältä: https://maailmakylassa.fi/teema/puheohjelma/

Maailma kylässä on vuodesta 1995 alkaen järjestetty kestävän kehityksen festivaali, joka käy keskustelua ajankohtaisista globaaleista aiheista ja herättelee ihmisiä toimimaan kestävämmän tulevaisuuden puolesta.

Kymmeniä tuhansia ihmisiä ja satoja organisaatioita keräävä kansainvälinen ilmaistapahtuma järjestetään 27.–28.5. Helsingin Suvilahdessa. Pääjärjestäjä on Suomalaiset kehitysjärjestöt Fingo ry, joka on noin 270 kehitysjärjestön kattojärjestö.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää