Tammenlehväkuoro konsertoi joulukuussa Oulujoella ja Karjasillalla

Sotaveteraanikuoron jouluperinnettä jatkava Tammenlehväkuoro ilahduttaa kahdella lauantaikonsertilla.

Joulun odotukseen ovat perinteisesti kuuluneet Oulussa sotaveteraanikuoron joulukonsertit jo vuodesta 2004 alkaen.

Tätä perinnettä jatkaa Oulun tammenlehväkuoro ensimmäisen adventin aattona, lauantaina 2. joulukuuta Oulujoen kirkossa sekä Karjasillan kirkossa lauantaina 16. joulukuuta. Molemmissa kirkoissa konsertti alkaa kello 16.

Yhdessä paikallisten seurakuntien kanssa järjestettäviin konsertteihin on vapaa pääsy, kymmenen euron ohjelmalehtisen ostolla voi tukea kuoron toimintaa.

Sotaveteraanien perinteitä tammenlehväkuoron nimellä jatkavaa mieskuoroa on vuodesta 2008 alkaen johtanut Mihkel Koldits. Mukana on jälleen myös Oulun NMKY:n puhallinorkesteri Vaskiveikot johtajanaan dir.mus. Mauri Kinnunen. Vaskien säestyksellä aloitetaan myös joululaulujen yhteislaulu puoli tuntia ennen konsertteja.

Hoosianna-hymnillä alkavassa konserttiohjelmassa kuullaan muun muassa Veteraanin joulu, Rauhaa vain rauhaa kellot ne soi, Sylvian joululaulu ja Taivahalla syttyy lamput Jumalan.

Sooloesityksenä kuullaan aivan uusi joululaulu On kauneutta täynnä maa. Sen laulaa 12-vuotias Greta Koldits säestäjänään isänsä Mihkel Koldits, jonka käsialaa ovat myös laulun sanat. Säveltäjä on Vennad Urbid Virosta.

Kuoro esittää myös Kassu Halosen sävellykset Tähti tähdistä kirkkain ja Sydämeeni joulun teen. Konsertit päättää Veteraanin kiitoslaulu.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää