Oulun Zontilta 1200 euron lahjoitus Yhteisvastuukeräykselle

Oulun Zontakerho luovutti Kynttiläkonsertin tuoton käytettäväksi Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Ensi vuonna on tulossa 37. Kynttiläkonsertti.

Oulun Zontakerhon edustajilla Kaija Lepolalla ja Tellervo Luukkosella oli iloinen tehtävä luovuttaa Kynttiläkonsertin 1200 euron tuotto Oulun tuomiokirkkoseurakunnalle käytettäväksi nuorten hyväksi Yhteisvastuukeräyksen kautta.

– Tämä on todella merkittävä summa, totesi lahjoituksen vastaan ottanut diakoniatyöntekijä Saila Luukkonen.

Oulun Zontakerho on järjestänyt Kynttiläkonsertin jo 36 kertaa. Hyväntekeväisyyskonsertin tuotto on suunnattu Yhteisvastuukeräykseen.

– Olemme naisten ja lasten hyväksi toimiva kerho, ja olemme aina todenneet kulloisenkin keräyskohteen olevan meille sopiva, olemme aina löytäneet siitä meille sopivan kulman, kertoi Tellervo Luukkonen.

– On hienoa, jos meidän tukemme mahdollistaa nyt jotain jollekin nuorelle tai perheelle, hän jatkaa.

Oulun tuomiokirkkoseurakunnalle zontanaiset antoivat kiitosta siitä, että seurakunta tarjoaa tilan konsertin järjestämiselle.

– Meille Zontakerhon jäsenille vuosittainen tapahtuma on yhteisöllinen kokemus. Yksi leipoo, toinen pesee astioita ja kolmas myy lippuja, kuvaa Lepola.

Lepola ja Luukkonen kertoivat, että konserttien alulle panija, tuomiokirkon entinen urkuri Maija Tynkkynen on varannut tilan myös ensi vuodeksi. Perinne siis jatkuu.

=> Kommentoi juttua täällä


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää