Caritas-kylään etsitään uutta ravintolayrittäjää

Kuva on otettu Sofia seurakuntakeskuksessa.

Oulun seurakuntayhtymä omistaa kiinteistön, jossa on lounasravintola Caritas-kylässä. Tila on tällä hetkellä vuokrattuna Helsingin Diakonissalaitokselle, jonka ravintolapalveluita hoitaa valtakunnallisesti Sodexo.

Vuokrasopimuksen päättyessä elokuussa päättyy myös Sodexon tuottama ravintolapalvelu, mutta seurakuntayhtymä on käynnistänyt haun ravintolayrittäjän löytymiseksi Caritas-kylään.

Oulun seurakuntayhtymällä on Caritas-kylässä ja sen läheisyydessä vuokra-asuntoja ja asukkaille halutaan taata ravintolapalvelut jatkossakin.

– Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saamme laadukkaat ravintolapalvelut Caritas-kylän asukkaille. Toivomme, että sopiva vuokralainen löytyy ja uusi lounasravintola voisi aloittaa syyskuun alussa, kertoo Oulun seurakuntayhtymän yhtymäjohtaja Aarne Kiviniemi.

Caritas-kylän ravintolatila on osoitteessa Kapellimestarinkatu 2. Tiloissa on mahdollista harjoittaa monipuolista ravintolatoimintaa, siinä voi toimia lounasravintolan ja kahvilan lisäksi esimerkiksi tilaus- ja juhlaravintola.

Tilassa on valmiit kalusteet, laitteet ja tarpeisto sekä ravintolakeittiön perusvarusteet. Ravintolassa on 100 asiakaspaikkaa.

  • Lisätietoja antaa yhtymäjohtaja Aarne Kiviniemi numerossa 050 533 3285. Tilojen esittelystä voi sopia kiinteistöjohtaja Pekka Syrjäpalon kanssa. Hänet tavoittaa numerosta 044 343 4994.

Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää