Asiapuhetta keski-iästä illat päättyvät kokemuksiin sukujen saloista

Vieraana professori Jouni Aspi, psykoterapeutti, perheneuvoja Tuomo Kinnunen ja suvustaan kirjoittanut tuomiorovasti Satu Saarinen.

Kevään viimeisessä Asiapuhetta keski-iästä tilaisuudessa keskiviikkona 29. toukokuuta kello 18 puhutaan perheiden salaisuuksista. Kaikille avoin tilaisuus järjestetään D-asemalla (Valtatie 53, Oulu).

Illan aikana pohditaan, miksi omien juurien selvittämisestä tulee tärkeä asia, ja miten esille tulevat sukulaisuussuhteet voivat muuttaa elämää ja omaa historiaa. Miksi haluamme tutkia omia sukujuuriamme ja saada tietoa siitä, mitä on aiemmin pidetty salassa?

Luvassa on asiantuntijatietoa kaupallisista geenitesteistä, sillä vieraaksi tulee Oulun yliopiston ekologian ja genetiikan professori Jouni Aspi.

Hänen kanssaan sukutarinoista ja niiden merkityksestä keskustelevat tuomiorovasti Satu Saarinen ja psykoterapeutti ja perheneuvoja Tuomo Kinnunen.

Illan juontajina toimivat Kalevan toimittaja Minna Akimo ja Oulun seurakuntien viestintäjohtaja Harriet Urponen.

Iltaan on vapaa pääsy ja paikan päällä on pientä kahvitarjoilua.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää