Tuija Mourujäri suunnittelee jo syksyn kerhoja Limingassa

Syksyn koronavirustilannetta on mahdotonta ennustaa, mutta seurakunnissa joka tapauksessa suunnitellaan syksyn toimintaa. Esimerkiksi Limingassa otetaan parhaillaan vastaan ilmoittautumisia syksyn päiväkerhoihin.

Tuija Mourujärvi

– Päiväkerhot 3–5-vuotiaille alkavat syyskuussa, jos koronatilanne sen sallii, sanoo vastaava lastenohjaaja Tuija Mourujärvi.

Kodeissa saatetaan nyt miettiä, uskaltaako lasta koronaviruksen vuoksi laittaa kerhoon. Ilmoittautuminen kannattaa silti tehdä nyt, sillä ryhmiä perustetaan sen mukaan, paljonko päiväkerhoon on ilmoittautujia keväällä.

– Jos kerhoon tulo sitten syksyllä mietityttää, kerhopaikkaa ei ole pakko ottaa vastaan, Mourujärvi korostaa.

– Meillä on vielä paljon avoimia kysymyksiä syksyn toiminnan suhteen, mutta kovasti toivomme, että kerhot pystytään käynnistämään.

Vanhempien toiveesta tulevana syksynä sisarusryhmät 3–5-vuotiaille kokoontuvat kerran viikossa kaksi tuntia kerrallaan. 5-vuotiaille tarjotaan mahdollisuus käydä toinen kerhokerta viikossa omana ryhmänään.

Mourujärvi sanoo miettineensä, että syksyn päiväkerhojen ohjelmaa voisi toteuttaa mahdollisimman paljon ulkotiloissa.

– Se antaisi tekemiseen enemmän väljyyttä, jos koronaepidemia vielä jyllää. Joka tapauksessa ulkoilu kuuluu päiväkerhojemme toimintaan.

Kerhomaksu on 24 euroa perheen ensimmäiseltä ja 20 euroa seuraavilta lapsilta. Maksuun on mahdollista hakea vapautusta diakonisin perustein.

Ilmoittautuminen on verkossa 20.5. saakka. Sen jälkeen vapaita kerhopaikkoja voi kysellä soittamalla lastenohjaajille.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää