Vappu on Oulussa täynnä iloista ohjelmaa ja herkuttelua 

Oulunsalossa vapunviettoa aloitellaan aattona, vappupäivänä tarjolla on koko perheen tapahtumia Hintassa, keskustassa ja Raatissa.

Kuva: Pixabay

Oulusalossa vappuun voi virittäytyä jo aattona 30. huhtikuuta seurakunnan Vapputapahtumassa. Toimitalolla on tarjolla mukavaa tekemistä perheille ilmaiseksi ja pikkurahalla kello 16–19. Tuotto ohjataan Yhteisvastuukeräykselle.

Oulun seurakuntien vapputapahtumien seniori, pian 50-vuotias Raatin Vappu kutsuu perheet viettämään aikaa Raatin nuorisotalon pihapiiriin.

Vappupäivänä 1. toukokuuta kello 10–14 järjestettävässä tapahtumassa on muun muassa laskuvarjohyppynäytös, mahdollisuus katsella kaupunkia nosturin nokasta, taikurin esityksiä, puhallinorkesterin musiikkia sekä poliisin ja pelastuslaitoksen kaluston esittelyä – perinteisiä vappuherkkuja ja ilmapalloja unohtamatta.

Järjestelyissä mukana oleva perhetoiminnan ohjaaja Mari Jääskeläinen näkee perhetapahtumien merkityksen.

– Perheiden yhteiselle tekemiselle on kysyntää, minkä jo seurakuntien monet suositut tapahtumat osoittavat. Iloinen yhdessäolo voi parhaimmillaan tukea perhesuhteita ja tuoda hyvä hetkiä perheen arkeen ja juhlaan sekä vahvistaa jaksamista. Voimme yhdessä tuoda iloa, Jääskeläinen muistuttaa.

Soiva siili ja lohikeittoa Hintassa

Koko perheen vauhdikasta Vekkuli Vappu -tapahtumaa vietetään vappupäivänä kello 10–14 Hintan seurakuntatalolla. Luvassa on hauskaa kisailua muun muassa onginnan ja onnenpyörän merkeissä sekä suosittu kepparirata. Yllätysesiintyjänä on suosittu Soiva Siili kello 11 ja 13.

Sofian seurakuntakeskuksessa kaupungin keskustassa (Isokatu 17) on puolestaan mahdollisuus nauttia maksullisella vappulounaalla lohi- tai kasvikeitto, munkkia ja simaa sekä tehdä hankintoja käsityömyyntipisteistä kello 11–14.

Paikalla on myös onnenpyörä, jossa jokainen voittaa. Tapahtuman tuotto kerätään Oulun seurakuntien lähetystyölle Suomen lähetysseuran kautta.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää