Virsikaraoke soi Yhteisvastuun hyväksi Pateniemenrannassa

Toukokuun ensimmäisenä perjantaina laulu raikuu Pateniemenrannan seurakuntakoti Ankkurissa, kun Tuiran seurakunta järjestää hengellisten laulujen ja virsien karaokeillan.

Karaoke on taas muodissa. Eikä ihme, sillä laulaminen tekee hyvää. Laulamisen ilo kuuluu kaikille.

Toukokuun ensimmäisenä perjantaina laulu saa raikua myös Pateniemenrannan seurakuntakoti Ankkurissa, kun Tuiran seurakunta järjestää hengellisten laulujen ja virsien karaokeillan.

Illan aikana pääsee laulamaan omia suosikkivirsiä ja muita hengellisiä lauluja, yksin tai yhdessä toisten kanssa laulaen.

Toisten lauluesityksiä kuunnellessa voi samalla nauttia buffetin antimista. Illan tuotto menee kokonaisuudessaan Yhteisvastuukeräykselle. Keräyksen teema on tänä vuonna nuorten yksinäisyyden ehkäiseminen.

Karaokeiltaa ovat ideoineet Tuiran seurakunnan työntekijät Pirjo Kangas ja Marja Syrjäpalo.

– Alun perin ajatus illan järjestämisestä lähti ihan vitsistä, mutta tarkemmin mietittyämme totesimme, että tämähän onkin oikeastaan ihan hauska idea. Tällaisia rentoja kohtaamispaikkoja ja teemailtoja voisi olla useamminkin, Kangas tuumii.

– Musiikki yhdistää. Yhdelle musiikilla ilmaisee iloisia tunteita, toiselle kaipausta tai surua. Karaoke tarjoaa myös helpon tavan saada oma pieni hetki parrasvaloissa. Kaikki saavat esiintyä ja olla hetken aikaa tähtiä, kannustaa Syrjäpalo.

Iltaan voivat tulla kaikenikäiset karaoken ystävät. Viihtyä voi koko illan mutta yhtä lailla voi piipahtaa vaikka vain laulamassa yhden laulun.

  • Karaokeilta Pateniemenrannan seurakuntakoti Ankkurissa (Pateniemenranta 3), perjantaina 3.5. klo 18–20.

Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää