Yli-Iin tulevassa seurakuntakodissa vietettiin harjannostajaisia

Harjannostajaisissa kuultiin puheita ja trubaduurimusiikkia sekä nautittiin hernekeittoa.

Kuvaaja: Anne Hautamäki

Perjantaina 2. helmikuuta vietettiin Yli-Iin rakenteilla olevan seurakuntakodin harjannostajaisia.

Yli-Iin seurakuntakoti on suunniteltu Yli-Iin kylällä tapahtuvaa seurakunnan toimintaa varten. Käyttäjäkohderyhmä on laaja ja tilat palvelevat alueen asukkaita kerho- ja kokoontumis- sekä juhlatilana.

Oulun seurakuntien yhteinen kirkkovaltuusto myönsi kesäkuussa hankkeelle määrärahan 2.096.100 euroa (sisältäen alv 24 %). Määrärahaan oli laskettu mukaan myös vanhan seurakuntakodin purkaminen.

Yli-Iin seurakuntakodin uudisrakentamisen pää- ja arkkitehtisuunnittelijana LUO Arkkitehdit Oy ja urakoitsijana Rakennusyhtiö Observo Oy.

Harjannostajaisissa nautittiin hernekeittolounasta ja kuultiin puheenvuorot Oulun yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtajalta MIkko Kälkäjältä, Oulun seurakuntien kiinteistöjohtaja Pekka Syrjäpalolta, Kiimingin seurakunnan kirkkoherralta Pauli Niemelältä ja kiinteistötoimen johtokunnan puheenjohtajalta Pauliina Haukipurolta. Harjannostajaisten yleisöä viihdytti myös trubaduuri Vesa Nurminen.

Kutsuvierastilaisuudessa oli mukana Oulun seurakuntien luottamushenkilöitä, Oulun seurakuntien kiinteistöpalvelujen sekä Kiimingin seurakunnan  työntekijöitä ja yhteistyökumppaneiden edustajia.

Havainnekuva Yli-Iin valmiista seurakuntakodista, kuva Luo Arkkitehdit Oy / Riikka Kuittinen

 


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää