Somehaasteessa jaetaan ideoita kummilapsen muistamiseen poikkeusaikana

Sunnuntaina 31.5. vietetään valtakunnallista kummipäivää. Kirkko kutsuu kummeja osallistumaan etäyhteyksin kummipäivään oman kummilapsen kanssa

Kummit haastetaan jakamaan ideoita kummina toimimisesta poikkeustilanteessa ja rajoitusten aikana somessa tunnisteilla #kumminkaa ja #kummipäivä. Laitetaan hyvät ideat kiertämään!

Pandemian vuoksi monia tapahtumia on jouduttu perumaan, ja kyläily ja yhteinen tekeminen kummilasten kanssa ei välttämättä onnistu. Kummin tärkeää tehtävää voi onneksi toteuttaa myös monella muulla tapaa.

Haasteeseen osallistuneiden parhaita ideoita jaetaan Kirkko Suomessa -Instagram-tilillä toukokuun viimeisellä viikolla ja osallistujien kesken arvotaan pääsylippuja PowerParkiin ja leffalippuja Finnkinoon. Lippuja voi käyttää heti, kun koronarajoitukset sen sallivat.

#Kumminkaa-haasteeseen ja kummiteemaan tarttuvat toukokuun aikana myös tubettajat Jasminsofi, Sita Salminen ja Ville Mäkipelto, joiden suunnitelmia voi seurata heidän omissa somekanavissaan. Lisäksi Mutsimediaan on tulossa kummiusteemaisia vinkkejä poikkeusaikoihin.

Kummipaiva.fi-verkkosivulla on paljon kummiuteen liittyvää tietoa sekä valmiita ajatuksia Kummipäivän viettoon.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää