Hailuodon pappilan pariskunta mukana SuomiLOVE-ohjelmassa, palauteryöppy yllätti

22.3.21

Kirkkoherra Timo Juntunen iloitsee siitä, että mukanaolo suositussa tv-ohjelmassa herätti katselijoita miettimään, jäävätkö rakkaudentunnustukset läheiselle liian vähäisiksi. Rakkaus on suurinta elämässä, hän sanoo.


Teksti: Riitta Hirvonen .

Hailuodon kirkkoherra Timo Juntunen ja puoliso Anne-Maria Haapala järjestivät lauantai-iltana (20.3.) yllätyksen hailuotolaisille ja laajemmallekin joukolle. He olivat mukana suositussa SuomiLOVE-ohjelmassa, jossa esitellään rakkaus- ja ystävyystarinoita, joihin liittyy jokin musiikkikappale.

Kirkkoherran julkinen minä rakastan sinua -tunnustus puolisolle on ihastuttanut monia. Maanantaina Timo Juntunen totesi Facebook-viestissään: ”Henkilökohtainen yllätyslahja rakkaalleni kasvoi mittoihin, joita en osannut aavistaa.”

Juntunen kertoo saaneensa palautteita, joissa on todettu muun muassa ohjelmapätkän herättäneen miettimään, miksi rakkautta pitää liian helposti itsestään selvyytenä. Silloin unohtuvat kiitokset ja hellyydenosoitukset.

– Oli mukava kuulla, kun joku kertoi, että meidän mukanaolo oli tuonut tervetullutta toivoa ja iloa keskelle voimia koettelevaa korona-aikaa, Juntunen toteaa.

Rakkaus on suurin ja tärkein asia elämässä. Näin sanotaan myös Raamatussa, kirkkoherra kirjoittaa terveisensä sosiaalisessa mediassa.

Ohjelma on katsottavissa Areenassa.

Lue lisää aiheesta:

article Hailuodon seurakunta Ihmiset ja elämä