Kirjan ostamalla voi auttaa pakolaisia kouluttautumaan

Suuri määrä kirjoja ja pari laatikollista äänilevyjä. Keskustan seurakuntatalon kirjojen myyntipisteessä voi tehdä nyt hyviä ostoksia euron hinnalla. Oulun tuomiokirkkoseurakunta lahjoittaa myyntitulot Kirkon Ulkomaanavun työhön.

|

Keskustan seurakuntatalon ala-aulassa, Isokatu 17, on myynnissä kirjoja ja äänilevyjä. Kirjoja voi ostaa yhden euron hinnalla.

Myynnistä saadut varat lahjoitetaan Kirkon Ulkomaanavun työhön. Tulot menevät Ugandan pakolaisasutusalueella sijaitsevan Koro Highland -koulun hyväksi.

Oulun tuomiokirkkoseurakunnan kansainvälisentyön ja lähetyksen koordinaattori Anneli Nieminen vinkkaa, että enemmänkin kirjoista saa maksaa, koska tarjolla on runsaasti kiinnostavia teoksia.

– Hyllyissä on kesälomalukemista monelta alalta, muun muassa kehuttuja dekkareita ja teologista kirjallisuutta.

Kirjat ja levyt voi maksaa käteisellä. Maksu suoritetaan infopisteessä olevaan rahalippaaseen.

Info on avoinna ma–pe klo 9–16.

– Maksua varten kannattaa varata tasa-raha. Vaihtorahaa ei infopisteessä ole tarjolla, Nieminen tähdentää.

Hieman myöhemmin heinäkuussa kirjamyynnin yhteyteen avautuu näyttely, joka kertoo Kirkon Ulkomaanavun työstä pakolaisasutusalueiden kouluissa.

Ulkomaanapu rakentaa ja kunnostaa kouluja, jotta yhä useampi nuori saisi mahdollisuuden itsenäiseen elämään, ammattiin ja toimeentuloon.

Myytävät kirjat ovat seurakuntalaisten lahjoituksia.

Keskustan seurakuntatalon ala-aulan käytettyjen kirjojen pop-up kirjakaupasta voi bongata muun muassa Alice Munron, Leena Lehtolaisen, Laila Hirvisaaren, Outi Pakksen ja Hannu Väisäsen teoksia.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää