Penkkejä, kuntoilulaitteita ja mahdollisuus rauhoittumiseen

Haukiputaan seurakuntakeskuksen, kirkon ja Wirkkulan alueesta on tarkoitus tehdä kaikille avoin ajanviettopaikka.

|

Haukiputaan seurakuntakeskuksen alueesta suunnitellaan yhteistä ajanviettopaikkaa kaikille haukiputaalaisille.

Oulun seurakuntayhtymän suunnitelmissa on rakentaa piha-alue, joka yhdistää sillä sijaitsevat rakennukset eli kirkon, Wirkkulan ja seurakuntakeskuksen toisiinsa.

Ajatus piha-alueen aikaisempaa aktiivisemmasta käytöstä nousi esille, kun seurakuntayhtymä kysyi mielipiteitä Haukiputaalla sijaitsevien, yhtymän omistuksessa olevien tilojen käytöstä. Kaikille avoin kysely toteutettiin vuoden vaihteessa.

Kiiminkijoen varressa sijaitsevalle alueelle toivottiin muun muassa nuotiopaikkaa, penkkejä ja kuntoilulaitteita sekä mahdollisuuksia pelien pelaamiseen.

Aikeissa on tehdä alueesta osa Oulun kaupungin suunnittelemissa olevaa, joen rantaa kiertävää kävelyreittiä. Tulevaisuudessa Haukiputaan kirkosta tulisi osa myös äskettäin avattua Oulujoen pyhiinvaellusreittiä.

Myös seurakuntakeskusta remontoidaan lähivuosina. Rakennukseen on tarkoitus peruskorjata ja tehdä sen tiloista muunneltavat ja monikäyttöiset.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää