Pahentunut koronatilanne siirsi piispan syntymäpäiväjuhlallisuudet verkkoon

28.12.21

Jukka Keskitalon syntymäpäivävastaanotto striimataan maanantaina 10.1. piispantalosta.


Teksti: Oulun tuomiokapituli, Riitta Hirvonen . Kuvat: Sanna Krook/ Kirkon kuvapankki .

Oulun hiippakunnan piispa Jukka Keskitalo täyttää 60 vuotta 10. tammikuuta 2022. Huonontuneen koronatilanteen vuoksi juhlallisuuksien avoimet tilaisuudet eli syntymäpäiväkonsertti ja Risteyksissä-juhlaseminaari on jouduttu perumaan.

Ma 10.1. kello 13 on piispan virtuaalinen syntymäpäivävastaanotto. Piispantalosta striimattava lähetys on katsottavissa Virtuaalikirkossa.

Luvassa on muotokuvan paljastaminen, kirjan julkistaminen, musiikkia ja yllätysohjelmaa. Risteyksissä – piispa Jukka Keskitalo 60 vuotta -teos on esseekokoelma, joka vie matkalle pohjoiseen ulottuvuuteen ja reiteille, joilla risteävät niin kirkko ja yhteiskunta kuin kansat ja kielet.

Lahjojen sijaan piispa Jukka Keskitalo toivoo mahdolliset muistamiset osoitettavan vähävaraisten ihmisten auttamiseen Oulun hiippakunnan seurakunnissa diakoniatyön kautta.

Rauhan Tervehdys julkaisee Jukka Keskitalon syntymäpäivähaastattelun 13 tammikuuta ilmestyvässä lehdessä. Haastattelussa talviolympialaisten alla liikunnallinen piispa kertoo muun muassa näkemyksiään voitoista ja tappioista huippu-urheilussa ja elämässä yleensä.

Lue lisää aiheesta:

Ihmiset ja elämä Yleinen