Peilikollektiivi. Kuva: Seppo Kolehmainen

Se löytyi -taideviikko Vapaakirkolla kutsuu oululaisia kokemaan

4.10.22

Se löytyi -taideviikko kutsuu oululaisia nauttimaan Lost&Found -taidenäyttelystä, taideiltamista ja teatterista Oulun Vapaakirkolle, osoitteeseen Kirkkokatu 34.


Lost&Found -taidenäyttely on esillä perjantaihin 7.10. saakka. Ovet ovat avoinna kello 15–20.

Näyttelyssä on 16 ammattilaisen ja harrastajataiteilijan teoksia kadottamisen, kadonneena olemisen, löytämisen ja löytymisen teemoista. Teoksiin pääsee tutustumaan näyttelyn aukioloaikoina sekä muiden taideviikon tapahtumien yhteydessä.

Ilmaisissa taideiltamissa koetaan taikuutta

Taideiltamissa torstaina 6.10. kello 18 tarjolla on kattaus eri taiteenlajeja teatterista taikuruuteen ja kitaramusiikista klassiseen lauluun.

Lavarunouden, tanssin ja improvisaatioteatterin täyteisen illan päättää duo Poukkula & Kemppainen, joka esittää hyväntuulista ja rytmikästä musiikkia kontrabasson ja kitaran säestyksellä. Iltamiin on vapaa pääsy.

Duo Poukkula & Kemppainen. Kuva: Janne Koskela

Lauantaina 8.10. oululainen teatteriryhmä Peilikollektiivi esittää uusimman teoksensa Irrallaan. Teos käsittelee intiimiä mutta universaalia häpeän teemaa sekä yhteyden kaipuuta.

Teos koostuu tarinoista ja kohtauksista, joita rytmittää Maruska Lindemanin ja näyttelijöiden esittämä musiikki. Esityksen on ohjannut Outi Huczkowski.

Irrallaan-teoksella on kaksi esitystä, kello 15 ja kello 18. Esityksen kesto on noin tunti. 10 euron hintaisia lippuja voi ostaa ovelta. Lippu sisältää kahvit.
Taideviikko on osa valtakunnallista Se löytyi -kampanjaa.

=> Anna palautetta jutusta täällä

Muita juttuja kampanjasta:

Kutsu heille, jotka eivät ole löytäneet paikkaansa

Missio 2022 näkyy ja kuuluu

Lue lisää aiheesta:

Kirkko ja usko