Rauhan Tervehdyksen arkisto / Elsi Salovaara

Oulun tuomiokirkon aukioloajat laajenevat kirkonvartijoiden ansiosta

5.2.23

Vapaaehtoisten kirkonvartijoiden avulla kirkon ovia pidetään avoinna perjantaisin ja sunnuntaisin kello 16-19.


Oulun tuomiokirkon aukioloajat laajenevat uusien vapaaehtoisten kirkonvartijoiden aloittaessa työnsä perjantaina 10. helmikuuta. Kirkko on siitä lähtien avoinna tutustumista ja hiljentymistä varten perjantaisin ja sunnuntaisin kello 16–19 toukokuun loppuun saakka.

Tämän lisäksi kirkko on avoinna joka päivä kello 12–13.

Keskiviikkoisin tuomiokirkossa on kirkkokeskiviikko kello 12–12.30, jolloin on hiljainen ehtoollishartaus ja avoimet ovet kello 12.30–18. Kello 16–18 on papin päivystys Sieluntilassa, joka sijaitsee tuomiokirkon pihassa.

Lue aiheesta:

Kirkonvartijan tehtävä tuomiokirkossa osoittautui suosituksi

Lue lisää aiheesta:

Oulun tuomiokirkkoseurakunta Seurakunnat