Seurakunnat panostavat kevään mittaan parisuhteisiin

13.3.23

Parisuhdeilloissa on tarjolla muun muassa pitsaa, parisuhteen palikkatalon rakentamista sekä mahdollisuus hiljentymiseen.


Teksti: Saara Pasanen . Kuvat: Pixabay .

Kahdenkeskeinen laatuaika puolison kanssa jää usein arjen, väsymyksen ja likaisten kurahousujen alle.

Oulun seurakuntien järjestämissä parisuhdeilloissa on maalis–huhtikuun aikana tarjolla mahdollisuus yhteiseen pysähtymiseen ja parisuhteen tutkimiseen. Iltoja järjestetään neljässä eri seurakunnassa.

Ensimmäinen parisuhdeilta kokoontuu Koskelan seurakuntakodilla tiistaina 21.3. kello 17. Ilta on tarkoitettu kaikille omasta parisuhteesta kiinnostuneille, ja mukaan mahtuu kymmenen pariskuntaa.

Illan aikana on tarkoitus rakentaa muun muassa parisuhteen palikkataloa ja käsitellä siihen liittyviä teemoja yhdessä keskustellen. Lastenhoito on järjestetty 1–7-vuotiaille lapsille, ja tarjolla on myös iltapalaa.

Keskiviikkona 22.3. Jäälin kappelilla on luvassa nuorten musiikkiryhmän esittämää musiikkia ja pientä iltapalaa stand up -koomikko Mikko Vaismaan esityksen lomassa. Ilta alkaa kello 18.30.

Samana iltana Oulunsalon Toimitalolla on tarjolla pitsaa ja parisuhdetta kello 18–19.30. Keskustelua hyvästä parisuhteesta ohjaa Jukka Joensuu. Ateriamaksu on 10 euroa henkilöltä. Tapahtuman tuotto menee Yhteisvastuukeräykselle.

Haukiputaalla parisuhteiden ääreen kokoonnutaan tiistaina 11.4. kello 18 leirikeskus Loistossa.

Kahdelle katetun päivällisen äärellä on tarkoitus pysähtyä miettimään esimerkiksi parisuhteen liikennesääntöjä. Tilassa on myös mahdollisuus hiljentymiseen. Illan hinta 20 euroa pariskuntaa kohden. Tuotto ohjataan Yhteisvastuukeräykseen.

Ilmoittautumiset:

Tuira: 17.3. mennessä teija.kokko@evl.fi. 

Oulunsalo: 21.3. mennessä jukka.joensuu@evl.fi. / 044 7453 847

Haukipudas: 23.3. mennessä minna.simila@evl.fi. /040 8668 319

Mitä ajatuksia artikkeli herätti? Voit antaa palautetta täältä.

Lue myös:

Leenan ja Pertin rakkaustarina alkoi joulupuurolta

Joka kolmas pysähtyy pohtimaan parisuhdettaan jouluna

Lue lisää aiheesta:

Haukiputaan seurakunta Ihmiset ja elämä Kiimingin seurakunta Oulunsalon seurakunta Tuiran seurakunta Yleinen