Heikki Karppinen asetetaan Siikalatvan kirkkoherran virkaan

Pulkkilan kirkossa pidettävän virkaan asettamisen toimittaa piispa Jukka Keskitalo. Tapahtumaa voi seurata suorana lähetyksenä Siikalatvan seurakunnan Facebook-sivuilta.

Piispa Jukka Keskitalo vierailee Siikalatvan seurakunnassa asettaen Heikki Karppisen Siikalatvan seurakunnan kirkkoherran virkaan sunnuntaina 24.1. kello 10. Virkaanasettaminen tapahtuu Pulkkilan kirkossa.

Vaikka juhlamessuun ei tämänhetkisten henkilörajoitusten vuoksi voi ottaa seurakuntalaisia, voi toimitusta seurata striimattuna Siikalatvan seurakunnan Facebook-sivulta. Tilaisuuteen pääsee mukaan myös nettiradion kautta, johon linkki on Siikalatvan seurakunnan verkkosivuilla www.siikalatvanseurakunta.fi ja täällä (linkki vie Keski-Pohjanmaan IT-alueen nettiradioon).

Heikki Karppinen kokee, että hän on palannut kotiin, sillä hänen ensimmäinen pappistyönsä Siikalatvalla oli vuonna 2009.

– Virkaanasettaminen kertoo meille, että Kristuksen seurakunta toimii, vaikka olosuhteet ovat poikkeukselliset. Seurakunta on koolla nykyaikaisen tekniikan avulla, Heikki Karppinen sanoo.

Virka tuli avoimeksi edellisen kirkkoherran, rovasti Merja Jyrkän jäätyä eläkkeelle maaliskuussa 2020.

Vihkimisen toimittaa piispa Jukka Keskitalo. Jumalanpalveluksessa avustavat lääninrovasti Erja Oikarinen sekä seurakunnan luottamushenkilöiden ja työntekijöiden edustajat.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää