Kirkon perheneuvonnan ajanvaraus suljetaan määräajaksi Oulussa

Uusien asiakkaiden suuri määrä on johtanut siihen, että perheasiain neuvottelukeskus sulkee ajanvarauksen kahdeksi viikoksi.

Piirroskuva jossa mies pujottaa vihkisormusta naisen sormeen.

Oulun seurakuntien perheneuvonnan palvelut ovat ruuhkautuneet tammikuun aikana. Tästä johtuen ajanvaraus suljetaan kahdeksi viikoksi.

– Alkuvuoden suuri asiakkaiden määrä on ruuhkauttanut palvelun, kertoo johtava perheneuvoja Ilkka Kurjenmäki.

Ajanvarauksen sulkeminen määräajaksi on Kurjenmäen mukaan ainoa keino hallita tilannetta ja purkaa ruuhka. Jo nyt uusia aikoja voidaan antaa vasta noin kuukauden päähän.

Seuraavan kerran ajanvaraus onnistuu 17.2. numerosta 044 3161 557. Puhelinvaraus on avoinna ma-pe kello 9-11 ja lisäksi ma-ke kello 12-14.

Perheneuvontaan kohdistuu usein painetta vuoden alussa, sillä loma-aikoina ihmissuhteiden ongelmat kärjistyvät. Ajanvarauksen sulkeminen ei kuitenkaan ole jokavuotista, edellisen kerran siihen on turvauduttu kymmenisen vuotta sitten.

Kirkon perheasioiden neuvottelukeskuksissa tarjoama perheneuvonta on asiakkaille ilmaista. Asiakkaaksi voi myös tulla, vaikkei olisi evankelisluterilaisen kirkon jäsen.

Oulun seurakuntien perheneuvonnalla on verkossa myös parisuhteen omahoito-ohjelma, joka löytyy osoitteesta: www.oulunseurakunnat.fi/loveteekki. Sivusto tarjoaa informaatiota ja apukeinoja parisuhteen toimivuuden vahvistamiseksi.

Vaikeisiin elämäntilanteisiin voi saada apua myös Suomen ev.lut. kirkon keskusteluavun kanavien kautta. Lisätietoja löytyy osoitteesta: www.kirkonkeskusteluapua.fi  


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää