Ensikertalainen Laura Jokitalo kahmi äänet Haukiputaalla

Haukiputaan seurakunnassa äänesti 11,9 prosenttia. Seurakunnan suurimmaksi ryhmäksi nousi Kristillisten perusarvojen puolesta kuudella valtuutetulla. Eniten ääniä sai Laura Jokitalo.

Haukiputaan seurakunta

  • Äänestysprosentti 11,9 (vuonna 2018: 13,8)
  • Eniten ääniä sai Laura Jokitalo, Kristillisen perusarvojen puolesta -ryhmästä (158 ääntä eli 12,5 prosenttia seurakunnan äänimäärästä)

”Olen todella yllättynyt saamastani äänimäärästä, en osannut odottaa tällaista äänisaldoa. Lämpimät kiitokset kaikille minua äänestäneille. Lähdin vaaleihin ehdolle pyydettynä, tunnelma vaalien jälkeen on positiivinen.

Olen tulevalla kaudella ensikertalaisena seurakunnan luottamuselimessä. Minulle ei ole vielä muodostunut kokonaiskäsitystä siitä, mitä kaikkea seurakuntaneuvostossa istuminen sisältää. Pyrin luottamushenkilönä tekemään niitä asioita, joita seurakuntalaiset odottavat.

Lisäksi haluan omalla työpanoksellani parantaa ainakin lasten ja nuorten hyvinvointia, joka on ollut minulle aina sydämen asia. Korjaamme vielä pitkään korona-ajan aiheuttamia jälkiä lasten ja nuorten parissa.

Toinen itselleni tärkeä asia on diakoniatyö. Opiskelen tällä hetkellä diakoniksi, kyseisen työn tärkeys nousee sieltä.

Minulle on luontevaa olla tekemisissä ja keskusteluyhteydessä ihmisten kanssa. Minulle voi aina soittaa tai tulla käymään kylässä, jos mielen päälle nousee seurakuntatyöhön liittyviä asioita.”

Haukiputaan seurakunnan seurakuntaneuvosto 2023-2026 (vahvistamaton tulos):

Kristillisten perusarvojen puolesta

Laura Jokitalo (158)

Vesa Similä (92)

Pekka Takkula (90)

Reeta Kurkela (81)

Sami Lohi (59)

Merja Heikkala (35)

Elävä seurakunta – Lähellä ihmistä

Kati Jurkko (68)

Hannu Liljamo (50)

Mauno Sipola (41)

Marjo Raappana (40)

KATSE

Seija Torvela (113)

Antti Haapalainen (38)

Toimivat seurakuntalaiset

Antti Holma (89)

Martti Heinonen (17)


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää