Limingan kirkko ja tapuli maalataan kesän aikana

Sorcolor Oy korjaa ja maalaa kirkon ja tapulin. Urakka kestää syksyyn saakka.

Limingan seurakunnan kirkon ja tapulin maalaus- ja korjausurakoitsijan hankinta järjestettiin julkisella avoimella hankintamenettelyllä tammi-helmikuun vaihteessa.

Määräaikaan mennessä seurakunta sai 10 tarjousta. Tarjousten arviointi ja vertailu suoritettiin tarjouspyynnön mukaisesti.

Kirkkoneuvosto valitsi urakan toteuttajaksi Sorcolor Oy:n. Sopimusneuvottelujen jälkeen urakkasopimus allekirjoitettiin huhtikuun alussa. Urakan kokonaishinta arvonlisäveroineen on 579 080 euroa.

Urakka sisältää kirkon ja tapulin ulkovuorauksen korjauksen, maalinpoiston ja maalauksen lisäksi muun muassa ikkunoiden, ulko-ovien ja luukkujen korjaukset. Työt alkavat huhtikuun toisella viikolla ja kestävät syksyyn saakka.

Kirkko on remontin aikana normaalisti käytössä muulloin paitsi kesäkuussa, jolloin tehdään kaikki kirkon käyttöä haittaavat korjaustyöt.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää