Miehet puhuvat koskettamisesta

Miten rakastettuaan, lapsia, vanhempia tai muita miehiä saa koskettaa? Tätä kysytään miesten adventtitapahtumassa.

Kainuun opistolla Paltamossa vietetään miesten adventtitapahtumaa lauantaina 11. joulukuuta.  Miehet ovat koolla herkän aiheen ympärillä, sillä päivän teema on Miehen kosketus.

Idean aiheeseen antoi muutama vuosi sitten Kajaanin teatterin Miehen kosketus -näytelmä. Palkittu esitys perustui kymmenien miesten haastatteluihin kosketuksesta ja sen puutteesta.

Adventtitapahtumassa näytelmä katsotaan videotallenteena ja siitä tulee puhumaan keskustelua herättäneen teatterikappalaeen käsikirjoittaja ja ohjaaja Eino Saari.

Saaren lisäksi tapahtumassa käyttää puheenvuoron lastenpsykiatri ja kirjailija Jari Sinkkonen. Hänen aiheenaan on väite suomalainen mies ei puhu eikä pussaa? Otsikon lopussa on kysymysmerkki  herättämässä kysymystä: pitääkö vanha hokema sittenkään paikkansa.

Ohjelmassa on runsaasti syötävää, sillä päivä alkaa puurolla ja päättyy joulupäivälliseen. Välillä juodaan torttukahvit.

Adventtitapahtumassa vierailevat myös piispa emeritus Voitto Huotari ja Herättäjä-Yhdistyksen toiminnanjohtaja Kalle Hiltunen.

Päivän tarkan ohjelman voi lukea täältä.

 


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää