Parittomina viikkoina pelataan lautapelejä Oulun keskustassa

Lautapelien ystäville on tarjolla kaksi peli-iltaa parittomina viikkoina Keskustan seurakuntatalon tiloissa. Illat ovat ilmaisia ja kaikille kiinnostuneille avoimia.

Aikuisten lautapelikahvilaa on järjestetty jo muutaman vuoden ajan lauantaisin Keskustan seurakuntatalossa. Pelit ovat olleet käynnissä kello 17–21 katutasossa sijaitsevassa Monitoimisalissa, osoitteessa Isokatu 17. Seuraava lautapelikahvila on 16. lokakuuta.

Tänä syksynä on aloitettu myös Aikuisten lautapeli-ilta. Se järjestetään parittomien viikkojen keskiviikkoina. Seuraavan kerran pelataan keskiviikkona 13. lokakuuta.

Pelaamaan kokoonnutaan kello 17–19 samaan taloon, mutta paikkana ovat kakkoskerroksessa sijaitsevat Lumme- ja Lilja-salit. Keskiviikkopelejä on luvassa ainakin jouluun saakka.

– Strategia- ja taktiikkapelit kiinnostavat monen ikäisiä, opiskelijoista eläkeiän saavuttaneisiin, kertoo lautapelikokoontumisten vetäjänä aloittanut Outi Aavaluoto.

Hän kertoo, että harrastuksen kautta on syntynyt aitoja ystävyyssuhteita eri sukupolvien kesken.

– Samassa peli-illassa on nähty äiti–tytär-ikäisten ystävysten lisäksi myös oikeat äiti ja tytär.


Jaa sivu eteenpäin

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää