Perheliikkis on aikaa yhdessä 

Perheliikkis on Karjasillan seurakunnan perhekerho, joissa voi pelata pelejä, edetä temppuradalla tai liikkua vaikka pomppupallolla. Liikkis loppuu hartauteen ja iltapalaan.

Alma ja Konsta Pokkinen kurvailevat potkumopolla Metsokankaan koulun liikuntasalissa. Samaan aikaan Aamos-veli asettelee minigolfpalloja muovikippoihin ja rientää näyttämään niitä kolmikon vanhemmille Mervi ja Paavo Pokkiselle.

Oulunsalolainen Pokkisen perhe on tullut ensimmäistä kertaa Karjasillan seurakunnan Perheliikkikseen.

– Kaipasimme lapsille tekemistä ja löysin perheliikkiksen seurakunnan verkkosivuilta, kertoo Mervi Pokkinen.

– Tämä on varmasti hyvä paikka purkaa energiaa, salissa on monipuolisesti kaikenlaisia liikuntavälineitä, lisää Paavo Pokkinen.

Perheliikkis on Karjasillan seurakunnan perhekerho, joissa voi pelata pelejä, edetä temppuradalla tai liikkua vaikka pomppupallolla.

Tunnin kestävän vapaamuotoisen liikuntahetken jälkeen on liikunnallinen hartaus ja iltapala. Maksuttomaan perheliikkikseen voi tulla milloin tahansa kerhon aikana ja lähteä, kun se itselle sopii.

Parhaimmillaan yli sata temmeltäjää

Karjasillan seurakunta pitää perheliikkiksiä vuorotellen Metsokankaalla ja Kaukovainiolla. Metsokankaalla Ukkometson yksikössä on ollut parhaimmillaan 120 liikkujaa, vähimmilläänkin väkimäärä on ollut 20 henkilön tuntumassa.

– Mukana on lapsia taaperoista kouluikäisiin. Koska meno on vauhdikasta, pienimmille on tarjolla myös oma leikkinurkkaus, kertoo perhetoiminnanohjaaja Hanna Partanen.

 

Täältä voi jatkaa hammaspesulle ja nukkumaan.

 

– Moni vanhempi kiittelee iltapalan tarjoamista. Täältä voi jatkaa hammaspesulle ja nukkumaan.

Perhekerhoja kaikissa seurakunnissa

Seurakunnilla on erilaisia perhekerhoja ympäri Oulua ja niitä järjestetään sekä päivisin että ilta-aikoina. Lapsen on mahdollista saada kerhoista kavereita ja vanhemman vertaistukea.

– Kotona olevalle vanhemmalle perhekerho voi olla tervetullut piipahdus kodin seinien ulkopuolelle. Monet lapset haluavat tulla mukaan jo siksi, että kerhossa on erilaisia leluja kuin kotona, sanoo perhetoiminnanohjaaja Jenni Honkanen.

Lisätietoa perhekerhoista on osoitteessa oulunseurakunnat.fi/perhekerho.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää