Temmeksellä etsittiin porukalla aarretta

Valtakunnallinen Se löytyi -kampanja on jatkunut monenlaisilla tapahtumilla. Aarteenmetsästyksen lisäksi on pidetty muun muassa pop up -kappelia kauppakeskuksessa ja etsitty kultaa.

|

Temmeksen kirkon ympäristössä järjestettiin mikkelinpäivänä 2. lokakuuta kaikenikäisten aarteenmetsästys, johon osallistui parisenkymmentä henkeä.

– Ihmisiä oli kaiken ikäisiä, Oulusta, Limingasta, Tyrnävältä ja Temmekseltä, kertoo diakoniatyöntekijä Salme Kinnunen.

Kirkossa pidetyn hartaushetken jälkeen kirkon pihalta alkoi rastirata, jonka viimeinen rasti oli laavulla. Kaikki osallistujat suorittivat radan.

– Laavulla odotti aarrearkku, jossa oli ” Raamattusovellus-kirjanen” ja karkkia.

Kinnusen mukaan tapahtumassa oli tärkeää yhdessä olo. Joidenkin kanssa käytiin myös syvällisempiäkin elämän pohdintoja.

– Luoja antoi kauniin sään ja kaikki osallistujat vaikuttivat tyytyväisiltä, Kinnunen iloitsee.

Zeppelinissä päivystettiin koko viikko

Kempeleessä kauppakeskus Zeppelinin Matteus-torilla on ollut jo viikon ajan iltapäivästä iltakahdeksaan Pop-up kappeli.  Olohuonetyyppisessä oleskelutilassa tarjolla on ollut niin luettavaa kuin taidetta sekä rukouspalvelua sitä tarvitseville.

Ohjelmassa on ollut viikon aikana myös päivittäin musiikkiesityksiä sekä muutama toivevirsihetki. Lapsille on ollut ohjattua toimintaa ja askarteluja.

Toimintaa Zeppelinissä riittää torstaihin 13. lokakuuta saakka. Pop-up kappelin toteuttajana on Kempeleen kristittyjen yhteinen työryhmä.

Kiimingissä etsittiin kultaa soran seasta

Oulun helluntaiseurakunta puolestaan järjesti Kiimingin S-marketin edessä Etsivä löytää -tempauksen viime viikon perjantaina. Jaossa olleiden syötävien lisäksi saattoi jopa kokeilla kullanhuuhdontaa ja etsiä kultaa Lapin kullankaivajaliton valtauksen koskemattomasta sorasta.

Lehden painoon mennessä ei ollut tietoa, millaisia löydöksiä sorasta tai muutoin tehtiin.

Viikonloppuna Oulussa on ohjelmaa kaikenikäisille

Se löytyi -kampanjan alueellinen päätapahtuma pidetään Tapahtumakeskus Tullisalissa Oulun Limingantullissa. Tapahtuma alkaa perjantaina 14. lokakuuta kello 19 nuortenillalla.

Lauantaina kello 15 luvassa on perhetilaisuus ja kello 18 juhla. Molemmissa lavalle nousee puhumaan muun muassa olympiavoittaja Samppa Lajunen.

Kaikille avoimiin tapahtumiin on ilmainen sisäänpääsy.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää