Tuirassa kokenut Juhani Liukkonen sai eniten ääniä

Tuiran seurakunnan äänestysprosentti oli vain 7,7. Isoin ryhmä on Elävä seurakunta – Lähellä ihmistä (ESLI), mutta eniten henkilökohtaisia ääniä sai Juhani Liukkonen Kristillisten perusarvojen puolesta -ryhmästä.

Tuiran seurakunta

  • Äänestysprosentti 7,7 (vuonna 2o18: 9,1)
  • Eniten henkilökohtaisia ääniä sai Juhani Liukkonen, Kristillisten perusarvojen puolesta (162 ääntä eli 6,4 % seurakunnan äänistä)

”Haluan olla vaikuttamassa nimenomaan oman seurakunnan toimintaan. Tuiran seurakunnassa on samoja haasteita kuin yleisemminkin kirkossa.

Itselläni on huoli siitä, ettei seurakunnan tekemä työ joudu marginaaliin yhteiskunnassa. Se, että seurakunta on mukana kouluissa ja päiväkodeissa rikastuttaa työtä molemmissa. Haluan olla rohkaisemassa työntekijöitä avoimeen keskusteluun päiväkotien ja vanhempien kanssa. Meillä on valtavan hyvät perinteet, miksi niistä luovuttaisiin.

Me luottamushenkilöt olemme saaneet olla mukana seuraavan vuoden suunnittelupalavereissa. Minusta tärkeää on se, että työntekijät jaksaisivat pitää huolta perustyöstä, jumalanpalveluksista, kerhoista, nuorisotyöstä, kaikesta siitä missä kohdataan ihmisiä viikoittain.

Taloudellinen huono-osaisuus lisääntyy ja diakoniatyö tarvitsee lisää resursseja. Seurakunnan vastaantulo ihmisten hätään pitää mahdollistaa. Varakkaassa seurakuntayhtymässä sen ei pitäisi olla rahasta kiinni.”

Tuiran seurakuntaneuvosto 2023–2026

Elävä seurakunta – Lähellä ihmistä:

Teija Kähkönen 112 ääntä

Valtteri Isohätälä 101 (uusi)

Roy Mattson 96

Mikko Raudaskoski 86

Päivi Moilanen 84 (uusi)

Hilkka Haaga 68 (uusi)

 

Kristillisten perusarvojen puolesta:

Juhani Liukkonen 162 ääntä

Martti Pentikäinen 87 (uusi)

Saara Penttilä 76

Jari Heikkilä 73

 

Toimivat seurakuntalaiset

Säde Pokka 69 ääntä

Kirsi Fiskaali 63

Jukka Sihvomaa 41 (uusi)

 

Katse:

Ilkka Yliniemi 70 ääntä

Anne Harmoinen 47 (uusi)

 

Verso:

Satu Lapinlampi 83 ääntä

 

=> Katso kaikki tulokset täältä


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää