Viemäröintityöt vaikuttavat Intiön hautausmaalla liikkumiseen

Kesäkuun loppuun saakka kestävä hulevesiverkoston uusiminen tuo hautausmaalle kulkuesteitä.

||

Oulun seurakuntayhtymä uusii parhaillaan Intiön hautausmaan hulevesiverkostoa. Työt rajoittuvat vanhan kappelin ja Kajaanintien varressa sijaitsevan Puistopuutarhurin talon väliselle alueelle.

Verkoston uusimisen vuoksi hautausmaan kulkukäytäville on tehty kaivantoja ja alueella on maansiirtokoneita. Kesäkuun loppuun saakka kestävä urakka voi hidastaa hautausmaalla liikkumista.

Paikala, josta opastetut hautausmaakierrokset lähtevät, on toistaiseksi iso kuoppa.

– Kulloinkin työn alla oleva alue aidataan kulkijoiden turvallisuuden varmistamiseksi. Aitoja siirretään sitä mukaa, kun verkosto valmistuu, kertoo Oulun seurakuntayhtymän kunnossapitoinsinööri Seppo Saranki.

Alueella on kulkemista ohjaavia opasteita. Kaikille haudoille ei kuitenkaan ole välttämättä pääsyä töiden vuoksi.

Hautausmaan hulevesiverkosto yhdistetään samassa yhteydessä kaupungin hulevesiverkostoon. Tämän vuoksi Kajaanintien varressa olevaa kiviaitaa on purettu kahdesta kohdasta. Aita korjataan töiden valmistuttua.

Kajaanintien vastaista aitaa jouduttiin purkamaan remontin yhteydessä.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää