Ilmaisia lapsiparkkeja järjestetään Limingassa, Lumijoella ja Oulussa

Vanhemmille seurakuntien lapsiparkit tarjoavat hetken aikaa omille jutuille tai mahdollisuuden tehdä jotain isompien lasten kanssa.

Lumijoella vanhemmat pääsevät vaikkapa viikonlopun ruokaostoksille rauhassa perjantaina heti aamupäivästä. Tästä on kiittäminen seurakunnan lapsiparkkia.

Lapsiparkki pidetään kello 9–11 seurakunnan kerhotilassa. Ilmoittautuminen lapsiparkkiin tapahtuu tekstiviestillä numeroon 044 7750 601 torstaihin mennessä.

Sama ajankohta on käytössä Limingassa, jossa Palleroparkki on koolla perjantaisin kello 9–11 Vanamon kerhohuoneessa.

Myös ilmoittautumisen suhteen Limingassa on sama aikataulu kuin Lumijoella, eli tulostaan pitää ilmoittaa numeroon 044 7521 230 viimeistään torstaina.

Oulussa parkkeja pidetään ympäri kaupunkia

Oulujoen seurakunnassa Myllyojan seurakuntakodin lapsiparkkiin voivat tulla 2–6-vuotiaat lapset. Lapsiparkki on avoinna joka keskiviikko kello 15–18 välillä.

Ilmoittautuminen puhelimitse parkkia edeltävänä päivänä soittamalla tai tekstaamalla numeroon 050 433 4092.

Karjasillan seurakunta järjestää 2–6-vuotiaiden parkkikerhoja maanantaisin ja perjantaisin Kaakkurissa Pyhän Andreaan kirkossa, tiistaisin Karjasillan ja torstaisin Kastellin kirkkojen päiväkerhotiloissa.

Ilmoittautuminen tapahtuu Oulun seurakuntien verkkosivuilla.

Haukiputaalla parkkeja on myös lauantaisin

Haukiputaalla alle kouluikäisten arkilapsiparkkia pidetään tiettyinä torstaipäivinä, joko kello 9–12 tai kello 16–19.

Arkilapsiparkkiin ilmoittaudutaan numeroon 040 5128 224 maanantaisin kello 13–16 välillä. Seuraava kerta on torstaina 20.2. kello 9–12.

Lauantaisin lapsiparkkia pidetään niin kirkonkylän Wirkkulassa kuin Kellon seurakuntakodilla.

Seuraavan ajankohta on lauantaina 22.2. kello 10–13, jolloin parkki on Kellon seurakuntakodissa. Lauantaiparkkiin ilmoittaudutaan myös maanantaisin, numero on 045 6577 426.

Lapsiparkkeja voi olla myös muissa seurakunnissa. Ajantasaiset tiedot löytyvät seurakuntien verkkosivuilta tai uusimmasta Rauhan Tervehdyksestä.


Jaa sivu eteenpäin


Lue artikkeliin liittyviä aiheita

Mitä mieltä olit artikkelista?

Millaisia ajatuksia tai tunteita juttu herätti? Haluatko lähettää viestin haastatellulle tai jutun tekijälle? Anna risuja tai ruusuja alla olevalla lomakkeella. Arvomme palkintoja palautteen antajien kesken, joten jätä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Palautelomake (artikkelit)

Aiheeseen liittyvää