Presidenttipari vieraili Oulussa veteraanipäivän juhlassa vuonna 2016 . (Kuva: Elsi Salovaara)

Presidenttiparin toivevirsi soi Oulun tuomiokirkon konsertissa

12.5.20

Keskiviikkoina 13.5. ja 20.5. voi osallistua virtuaalisiin yhteislaulutilaisuuksiin. Ensimmäisessä konsertissa kuullaan muun muassa tasavallan presidentti Sauli Niinistön ja rouva Jenni Haukion toive. Toivevirsitilaisuus toteutetaan koronakriisin vuoksi ahdinkoon joutuneiden hyväksi.


Keskiviikkona 13.5. kello 19 Oulun tuomiokirkosta lähetettävässä tilaisuudessa kuullaan ennakkoon pyydettyjä toivevirsiä ja virsitoiveiden taustatarinoita.

Toiveita on saatu muun muassa tasavallan presidentti Sauli Niinistöltä ja rouva Jenni Haukiolta, piispa Jukka Keskitalolta, oopperalaulaja, laulumusiikin lehtori Soile Isokoskelta, Kalevan päätoimittaja Sanna Keskiseltä, runoilija, rovasti Niilo Rauhalalta, kansanedustaja Mari-Leena Talvitieltä sekä viulisti, säveltäjä ja kapellimestari Jaakko Kuusistolta.

Musiikista vastaavat Jaakko Kuusisto sekä Oulun tuomiokirkkoseurakunnan kanttorit Irina Niskala, Henna-Mari Sivula ja Lauri-Kalle Kallunki.

Virsikirja löytyy tarvittaessa verkosta osoitteessa www.virsikirja.fi.

Toivevirsitilaisuus toteutetaan vähävaraisten auttamiseksi ja koronakriisin vuoksi ahdinkoon joutuneiden perheiden hyväksi. Apu annetaan ruokakassien muodossa. Keräys toteutetaan yhdessä Kotimaanavun kanssa ja apu toimitetaan perille oman seurakunnan diakoniatyöntekijöiden välityksellä. Ruokakassikeräykseen voi osallistua osoitteessa www.oulunseurakunnat.fi

Hengellisten laulujen toivekonsertti

Keskiviikkona 20.5. kello 19 lähetetään hengellisten laulujen toivekonsertti ja yhteislaulutilaisuus Tuiran kirkosta. Yleisöltä on pyydetty ennakkoon toiveita rakkaimmista hengellisistä lauluista. 

Toivelauluja soittava illan bändi koostuu oululaisista pitkän linjan rytmimuusikoista soittiminaan muun muassa kitarat, saksofonit, koskettimet, basso ja rummut.

Esitettävien laulujen sanat näkyvät ruudussa, joten mukana laulaminen kotona on helppoa.

Kommentoi ja anna palautetta

Lue lisää aiheesta:

Ihmiset ja elämä Kirkko ja usko