Ystävänpäivähaaste oululaisille: kuppi kahvia seinälle

27.1.22

ODL Helmi haastaa kahvilat Oulun seudulla toteuttamaan ideaa tuntemattomalle tarjottavasta kahvikupista ystävänpäivänä 14. helmikuuta.


”Kuppi kahvia seinälle” on italialainen kahvilaperinne, jolla voi ilahduttaa tuntematonta tarjoamalla kupposen kuumaa.

Oman ostoksen ohessa voi halutessaan maksaa ylimääräisen kupillisen kahvia. Kahvilan työntekijä laittaa kahvilan seinälle Kuppi kahvia -lapun, ja myöhemmin kahvilaan saapuva henkilö voi pyytää tarjoilijalta jo maksetun kupin kahvia.

Kupin kahvia seinälle voi Oulussa ostaa kohtaamispaikka ja kahvila ODL Helmessä, joka sijaitsee Mannerheiminpuiston laidalla. ODL Helmi haastaa kahvilat Oulun seudulla toteuttamaan tätä kaunista ideaa ystävänpäivänä 14. helmikuuta. Kuppi kahvia seinälle ilahduttaa sekä kahvin tarjoajaa että saajaa, ja näin saadaan yhdessä hyvä mieli kiertämään!

Haasteeseen voi tarttua helposti: kahvilassa tarvitaan vain Kuppi kahvia -laput, tai vaihtoehtoisesti kyniä ja post-it-lappuja, jotta kupin tarjoavat asiakkaat voivat itse kirjoittaa ystävänpäivätervehdyksen. Somessa kampanjasta kertovat kuvat kannattaa merkitä tunnisteella #kuppihyvää.

Mukana haasteessa? ODL julkaisee haasteeseen osallistuvien kahviloiden ja ravintoloiden tiedot somekanavissaan perjantaina 11. helmikuuta. Mukaan voi ilmoittautua diakonia- ja yhteyspäällikkö Outi Uusimäelle (outi.uusimaki@odl.fi), mielellään 8. helmikuuta mennessä. Välttämätöntä ilmoittautuminen ei kuitenkaan ole, tärkeintä on laittaa hyvä mieli kiertämään.

=> Anna palautetta aiheesta

Lue lisää aiheesta:

Ihmiset ja elämä